Lundberg247.fi > Maantiepyörät > Naisten maantiepyörät | Kirjaudu sisään

Naisten maantiepyörät

Naisten ei tarvitse ajaa miehille suunnitelluilla maantiepyörillä. Runkogeometriat, kammen pituudet, istuimet, ohjaintangot - useat osat eroavat miesten malleista. Tämä kaikki siksi, että ajaminen olisi mukavampaa!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Naisten Gravel-pyörä Trek Checkpoint ALR 4 WSD 2019

 

Naisten Gravel-pyörä Trek Checkpoint ALR 4 WSD 2019 | lisätiedot
Pidät tästä pyörästä jos: Kuten 60 % naisista, arvostat Women’s Specific Design -satulan kaltaisten naisille suunniteltujen osien istuvuutta ja tuntumaa. Haluat kestävän, huippumonipuolisen gravel-pyörän, joka on valmis kaikkiin seikkailuihin. Hiekka- ja sorateille? Kyllä. Asfaltille? Kyllä. Monipäiväisille pyöräretkille? Kyllä. Arkipyöräilyyn kehnossa säässä? Kyllä. Kyllä. Kyllä.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€1699.00€


Naisten maantiepyörä Trek Emonda SL 5 Women's 2019

 

Naisten maantiepyörä Trek Emonda SL 5 Women's 2019 | lisätiedot
Émonda SL 5 Women’s on nopea ja kevyt hiilikuidusta tehty naisten maantiepyörä. Se on ajotuntumaltaan tasapainoinen ja ajo-ominaisuuksiltaan ylivertainen sekä varustettu erityisesti naisille suunnitelluilla kosketuspisteillä ja osasarjalla, joka tekee siitä nopean ja luotettavan pitkillä matkoilla. Tämä pyörä sopii erinomaisesti nopeisiin nousuihin ja vauhdikkaisiin laskuihin sekä mäkisessä maastossa järjestettäviin kuntoajotapahtumiin.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€2099.00€


Naisten maantiepyörä Trek Domane SL6 Disc Women's 2018

 

Naisten maantiepyörä Trek Domane SL6 Disc Women's 2018 | lisätiedot
Tämä pyörä sopii sinulle, jos laatu, ajomukavuus ja luotettavat jarrut ovat mielestäsi pyörän tärkeimmät ominaisuudet, ja pidät maantiepyöristä, joilla voi tehdä kaikkea ja ajaa kaikkialla. Kuulut naisajajiin, jotka arvostavat naisille suunnitellun pyörän ajotuntumaa, ja haluat supertasaisesti kulkevan hiilikuiturunkoisen pyörän sekä kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti toimivat levyjarrut.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€3649.00€


Naisten maantiepyörä Trek Domane AL5 Women's 2019

 

Naisten maantiepyörä Trek Domane AL5 Women's 2019 | lisätiedot
Domane AL 5 Women’s on Domane-pyöräperheen paras alumiinista tehty maantiepyörä. Tämä kevyt maantiepyörä pitää ajamisen mukavana pitkillä matkoilla ja rankoilla teillä, ja huipputasoinen Shimano 105 -voimansiirto tekee siitä todellisen voittajaehdokkaan kisoissa ja vauhdikkailla porukkalenkeillä. Kuten kaikki naisten mallit, se on varustettu samoilla suorituskykyä tehostavilla ominaisuuksilla kuin vastaava standardimalli. Naisille suunnitellut kosketuspisteet kuitenkin parantavat pyörän istuvuutta alusta alkaen.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€1349.00€


Naisten maantiepyörä Trek Domane AL3 Women's 2019

 

Naisten maantiepyörä Trek Domane AL3 Women's 2019 | lisätiedot
Pyöräilet ehkä välillä huvin ja seikkailun vuoksi, toisinaan myös kuntoilumielessä ja vauhdin nälkää tyydyttääksesi. Mukava ajoasento on sinulle kuitenkin aina tärkeä. Kuulut naisajajiin, jotka arvostavat naisille suunnitellun pyörän istuvuutta ja ajotuntumaa, ja etsit joko laadukasta ensimmäistä maantiepyörää tai uutta ja parempaa mallia, jolla voit ajaa vuosien ajan.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€839.00€


Naisten maantiepyörä Trek Domane AL2 Women's 2018

 

Naisten maantiepyörä Trek Domane AL2 Women's 2018 | lisätiedot
Domane AL 2 Women’s on mukava pyörä maantiepyöräilyn aloittamiseen. Kevyt runko, vakaa Endurance-geometria ja naisille erityisesti suunnitellut kosketuspisteet takaavat miellyttävän ensikokemuksen oikealla maantiepyörällä ajamisesta. Se on luotu Trekin suorituskykyä vaalivien perinteiden pohjalta, ja sillä on Trekin elinikäinen takuu.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€749.00€


 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2019-01-18 13:07:55