Lundberg247.fi > Polkupyörät > Tutustu pyörätyypeittäin > Maantiepyörät > Naisten maantiepyörät | Kirjaudu sisään

Naisten maantiepyörät

Naisten ei tarvitse ajaa miehille suunnitelluilla maantiepyörillä. Runkogeometriat, kammen pituudet, istuimet, ohjaintangot - useat osat eroavat miesten malleista. Tämä kaikki siksi, että ajaminen olisi mukavampaa!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Naisten maantiepyörä Cannondale Synapse AL 105 2017

 

Naisten maantiepyörä Cannondale Synapse AL 105 2017 | lisätiedot
Mukava ajokokemus maantiellä ei välttämättä maksa maltaita. Cannondalen alumiiniosaaminen ja Synapse-malliston mukavuutta lisäävät ominaisuudet on valjastettu hinta-laatusuhteeltaan loistavaan pakettiin. 

€1299.00€
€1449.00€


Naisten maantiepyörä Trek Domane SL6 Disc Women's 2018

 

Naisten maantiepyörä Trek Domane SL6 Disc Women's 2018 | lisätiedot
Tämä pyörä sopii sinulle, jos laatu, ajomukavuus ja luotettavat jarrut ovat mielestäsi pyörän tärkeimmät ominaisuudet, ja pidät maantiepyöristä, joilla voi tehdä kaikkea ja ajaa kaikkialla. Kuulut naisajajiin, jotka arvostavat naisille suunnitellun pyörän ajotuntumaa, ja haluat supertasaisesti kulkevan hiilikuiturunkoisen pyörän sekä kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti toimivat levyjarrut.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€3649.00€


Naisten maantiepyörä Trek Domane AL 5 Women's 2019

 

Naisten maantiepyörä Trek Domane AL 5 Women's 2019 | lisätiedot
Domane AL 5 Women’s on Domane-pyöräperheen paras alumiinista tehty maantiepyörä. Tämä kevyt maantiepyörä pitää ajamisen mukavana pitkillä matkoilla ja rankoilla teillä, ja huipputasoinen Shimano 105 -voimansiirto tekee siitä todellisen voittajaehdokkaan kisoissa ja vauhdikkailla porukkalenkeillä. Kuten kaikki naisten mallit, se on varustettu samoilla suorituskykyä tehostavilla ominaisuuksilla kuin vastaava standardimalli. Naisille suunnitellut kosketuspisteet kuitenkin parantavat pyörän istuvuutta alusta alkaen.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€1349.00€


Naisten maantiepyörä Trek Domane AL2 Women's 2018

 

Naisten maantiepyörä Trek Domane AL2 Women's 2018 | lisätiedot
Domane AL 2 Women’s on mukava pyörä maantiepyöräilyn aloittamiseen. Kevyt runko, vakaa Endurance-geometria ja naisille erityisesti suunnitellut kosketuspisteet takaavat miellyttävän ensikokemuksen oikealla maantiepyörällä ajamisesta. Se on luotu Trekin suorituskykyä vaalivien perinteiden pohjalta, ja sillä on Trekin elinikäinen takuu.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€749.00€


Naisten maantiepyörä Trek Lexa 2

 

Naisten maantiepyörä Trek Lexa 2 | lisätiedot
Tee maantiestä toinen kotisi. Lexa on kevyt ja nopea naisten maantiepyörä. Aerodynaaminen muotoilu ja hiilikuituhaarukka tekevät Lexasta täydellisen valinnan maantieajajille, triathlonisteille ja kaikille, jotka ajavat pitkiä matkoja.

Unohda kuntosali ja spinning. Tämä sulavalinjainen ja upea pyörä vie sinut tavoitteisiisi ennätysajassa. Tällä pyörällä ajaminen on päiväsi paras kokemus!

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€699.00€
€799.00€


 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2018-11-14 14:30:04