Lundberg247.fi > Maantiepyörät > Hiilikuiturunkoiset maantiepyörät | Kirjaudu sisään

Hiilikuiturunkoiset maantiepyörät

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] >>>

Demoypyörä Trek Madone SLR 6 Disc 2019

 

Demoypyörä Trek Madone SLR 6 Disc 2019 | lisätiedot
Testaa, kuinka uusi levyjarrullinen aeropyörä sopii sinun allesi. Voit kokeilla Madonea kunnon koeajolla.

Madone SLR 6 Disc nostaa ylivertaisen kilpapyörän uudelle suorituskykytasolle tien epätasaisuutta tasoittavalla vaakaputken IsoSpeed-erottimella, jonka liukusäädin mahdollistaa rungon myötäilevyyden hienosäätämisen. Kisakelpoiset osat ja kiekot, hydrauliset levyjarrut, rajattomat säätömahdollisuudet ja Trekin kevyin 700-sarjan OCLV-hiilikuitu tekevät siitä oikean valinnan kaikille, jotka haluavat kasvattaa mitali- ja pokaalikokoelmaansa.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€5999.00€


Demopyörä Trek Domane SLR 6 Disc 2019

 

Demopyörä Trek Domane SLR 6 Disc 2019 | lisätiedot
Testaa, olisiko Domane seuraava maantiepyöräsi! Demopyörän voit viedä pitkälle lenkille ja varmistua sen sopivuudesta omaan käyttöösi.

Tämä huippumonipuolinen pyörä sopii erinomaisesti myös rapaiseen menoon. Huonopintaiset tiet, sora, pitkät ylämäet ja eeppiset koko päivän kestävät ajoreissut – Domane SLR 6 Disc sopii kaikkeen. Se on kevyt ja nopea, mutta tämän pyörän todellinen arvo piilee sen ajoa tasoittavassa IsoSpeed-teknologiassa, joka antaa sinulle mahdollisuuden hienosäätää runkosi myötäilevyyttä.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€4999.00€


Maantiepyörä Trek Madone SL 6 2019

 

Maantiepyörä Trek Madone SL 6 2019 | lisätiedot
Haluatko ajaa todella kovaa? Tiedätkö tarkalleen, miltä kamppailu kärkijoukon edellä tuulta vastaan tuntuu yksin tehdyn irtioton aikana, ja haluat niin paljon nopeutta ilmaiseksi kuin mahdollista? Madone on sinun pyöräsi. Ymmärrät myös erinomaisen hinta-laatusuhteen päälle ja arvostat vakiomallisen ohjaustangon ja ohjainkannattimen istuvuusvaihtoehtoja ja kustomoitavuutta, joka mahdollistaa aero-jatkeiden käytön triathlonissa ja aika-ajoissa.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€3999.00€


Maantiepyörä Trek Domane SL 5 Disc 2018

 

Maantiepyörä Trek Domane SL 5 Disc 2018 | lisätiedot
Hiilikuitua, ajomukavuutta, suorituskykyä. Domane SL 5 Disc on fiksu hankinta, jos aiot siirtyä alumiinista hiilikuituun ja haluat samalla kertaa myös edistyneemmän osakokonaisuuden. Tässä pyörässä on kevyempi runko, etu- ja takaosan IsoSpeed-erottimet, flat mount -levyjarrut, hiilikuituhaarukka ja Ride Tuned -satulamasto.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€2599.00€
€2899.00€


Maantiepyörä Trek Domane SL5 Disc 2019

 

Maantiepyörä Trek Domane SL5 Disc 2019 | lisätiedot
Hiilikuitua, ajomukavuutta, suorituskykyä. Domane SL 5 Disc on fiksu hankinta, jos aiot siirtyä alumiinista hiilikuituun ja haluat samalla kertaa myös edistyneemmän osakokonaisuuden. Tässä pyörässä on kevyempi runko, etu- ja takaosan IsoSpeed-erottimet, flat mount -levyjarrut ja hiilikuituhaarukka.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€2699.00€


Maantiepyörä Trek Domane SL 6 Disc 2019

 

Maantiepyörä Trek Domane SL 6 Disc 2019 | lisätiedot
Domane SL 6 Disc on erittäin laadukas maantiepyörä, jolla ajaminen on nopeaa ja mukavaa. Ajaminen pysyy tasaisena etu- ja takaosan IsoSpeed-erottimilla varustetun OCLV-hiilikuiturungon ansiosta. Pyörässä on myös Shimano Ultegra -voimansiirto, korkealaatuiset kiekot ja hydrauliset levyjarrut, jotka pysäyttävät tehokkaasti ja luotettavasti kaikissa olosuhteissa.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€3649.00€


Maantiepyörä Trek Emonda SL 6

 

Maantiepyörä Trek Emonda SL 6 | lisätiedot
Émonda SL 6 on hiilikuituinen maantiepyörä, jossa yhdistyvät optimaalinen suorituskyky ja erinomainen hinta-laatusuhde. Tässä pyörässä on ultrakevyestä OCLV-hiilikuidusta tehty runko, huippuluokan Ultegra-voimansiirto ja laadukkaat kiekot – kaikki poikkeuksellisen edulliseen hintaan. SL 6 on kisakelpoinen pyörä rivakkaan ylämäkien taittamiseen ja vakavasti otettava vaihtoehto monille maantieajajille.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€2599.00€


Maantiepyörä Trek Emonda SL6 Disc

 

Maantiepyörä Trek Emonda SL6 Disc | lisätiedot
Émonda SL 6 Disc tarjoaa ultrakevyen hiilikuituisen maantiepyörän kaikkien ajoetujen lisäksi hydrauliset levyjarrut, jotka takaavat tehokkaan jarrutuskyvyn kaikissa sääolosuhteissa. Shimano Ultegra -voimansiirto sekä etu- ja takaläpiakseli tekevät tästä pyörästä loistavan valinnan nopeuspainotteisille maantiepyöräilijöille, jotka haluavat lisäluottamusta kaikissa sääolosuhteissa hyvin toimivista jarruista.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€3099.00€


Maantiepyörä Trek Emonda SL 6 Pro

 

Maantiepyörä Trek Emonda SL 6 Pro | lisätiedot
Émonda SL 6 Pro on kisavalmis maantiepyörä, joka on luotu suurten mäkien valloittamiseen, loppukireihin ja Strava KOM -koitoksiin. Shimano Ultegra -voimansiirto, 500-sarjan OCLV-hiilikuidusta valmistettu runko ja Aeolus Pro 3 -hiilikuitukiekot luovat kevyen ja luotettavan pyörän, jolla on kisatason suorituskyky.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€3399.00€


Maantiepyörä Trek Emonda SLR 10

 

Maantiepyörä Trek Emonda SLR 10 | lisätiedot
Yksi maailman kevyimmistä sarjatuotantopyöristä. Tämän pyörän kaikki yksityiskohdat on valittu painoa silmälläpitäen, ajettavuudesta kuitenkaan tinkimättä. Paino 54 cm pyörälle noin 4,7 kg.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€8499.00€
€12999.00€


[1] [2] >>>

 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2019-04-20 10:20:53