Lundberg247.fi > Maantiepyörät > Hiilikuiturunkoiset maantiepyörät | Kirjaudu sisään

Hiilikuiturunkoiset maantiepyörät

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] >>>

Demoypyörä Trek Madone SLR 6 Disc 2020

 

Demoypyörä Trek Madone SLR 6 Disc 2020 | lisätiedot
Madone SLR 6 Disc nostaa ylivertaisen kilpapyörän uudelle suorituskykytasolle tien epätasaisuutta tasoittavalla vaakaputken IsoSpeed-erottimella, jonka liukusäädin mahdollistaa rungon myötäilevyyden hienosäätämisen. Kisakelpoiset osat ja kiekot, hydrauliset levyjarrut, rajattomat säätömahdollisuudet ja Trekin kevyin 700-sarjan OCLV-hiilikuitu tekevät siitä oikean valinnan kaikille, jotka haluavat kasvattaa mitali- ja pokaalikokoelmaansa.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€6599.00€


Demoypyörä Trek Madone SLR 6 Disc 2019

 

Demoypyörä Trek Madone SLR 6 Disc 2019 | lisätiedot
Testaa, kuinka uusi levyjarrullinen aeropyörä sopii sinun allesi. Voit kokeilla Madonea kunnon koeajolla.

Madone SLR 6 Disc nostaa ylivertaisen kilpapyörän uudelle suorituskykytasolle tien epätasaisuutta tasoittavalla vaakaputken IsoSpeed-erottimella, jonka liukusäädin mahdollistaa rungon myötäilevyyden hienosäätämisen. Kisakelpoiset osat ja kiekot, hydrauliset levyjarrut, rajattomat säätömahdollisuudet ja Trekin kevyin 700-sarjan OCLV-hiilikuitu tekevät siitä oikean valinnan kaikille, jotka haluavat kasvattaa mitali- ja pokaalikokoelmaansa.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€5999.00€


Demopyörä Trek Domane SLR 6 Disc 2019

 

Demopyörä Trek Domane SLR 6 Disc 2019 | lisätiedot
Testaa, olisiko Domane seuraava maantiepyöräsi! Demopyörän voit viedä pitkälle lenkille ja varmistua sen sopivuudesta omaan käyttöösi.

Tämä huippumonipuolinen pyörä sopii erinomaisesti myös rapaiseen menoon. Huonopintaiset tiet, sora, pitkät ylämäet ja eeppiset koko päivän kestävät ajoreissut – Domane SLR 6 Disc sopii kaikkeen. Se on kevyt ja nopea, mutta tämän pyörän todellinen arvo piilee sen ajoa tasoittavassa IsoSpeed-teknologiassa, joka antaa sinulle mahdollisuuden hienosäätää runkosi myötäilevyyttä.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€4999.00€


Maantiepyörä Cannondale Supersix Evo Carbon Ultegra 2019

 

Maantiepyörä Cannondale Supersix Evo Carbon Ultegra 2019 | lisätiedot
Supersix on valintasi jos etsit kevyttä ja herkkää, urheilullista ajokokemusta maantiepyörältäsi. Ballistec-hiilikuiturunko ei notku vahvareitisenkään kuskin alla ja tarkasti laminoidut kuidut suodattavat tärinää uskomattoman hyvin. 

€1999.00€
€2649.00€


Maantiepyörä Trek Emonda SL 6

 

Maantiepyörä Trek Emonda SL 6 | lisätiedot
Émonda SL 6 on hiilikuituinen maantiepyörä, jossa yhdistyvät optimaalinen suorituskyky ja erinomainen hinta-laatusuhde. Tässä pyörässä on ultrakevyestä OCLV-hiilikuidusta tehty runko, huippuluokan Ultegra-voimansiirto ja laadukkaat kiekot – kaikki poikkeuksellisen edulliseen hintaan. SL 6 on kisakelpoinen pyörä rivakkaan ylämäkien taittamiseen ja vakavasti otettava vaihtoehto monille maantieajajille.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€2349.00€
€2599.00€


Maantiepyörä Trek Emonda SL 6 Pro

 

Maantiepyörä Trek Emonda SL 6 Pro | lisätiedot
Émonda SL 6 Pro on kisavalmis maantiepyörä, joka on luotu suurten mäkien valloittamiseen, loppukireihin ja Strava KOM -koitoksiin. Shimano Ultegra -voimansiirto, 500-sarjan OCLV-hiilikuidusta valmistettu runko ja Aeolus Pro 3 -hiilikuitukiekot luovat kevyen ja luotettavan pyörän, jolla on kisatason suorituskyky.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€2990.00€
€3399.00€


Maantiepyörä Cannondale SystemSix Ultegra 2019

 

Maantiepyörä Cannondale SystemSix Ultegra 2019 | lisätiedot
Kun nopeus on se, mikä sinua liikuttaa. Täysin uusi SystemSix edustaa Cannondalen tuotekehityksen huippua. Erittäin aerodynaaminen, mutta silti mukava ja helposti hallittava maantiepyörä on kehitetty alusta asti kokonaisuutena. 

€3499.00€
€4099.00€


Maantiepyörä Trek Madone SL7 Disc

 

Maantiepyörä Trek Madone SL7 Disc | lisätiedot
Madone SL 7 Disc yhdistää edistyneet aerodynaamiset ominaisuudet ja kokonaisvaltaisen ajolaadun nopeasti ja luotettavasti vaihtavaan elektroniseen voimansiirtoon. Tämä pyörä on kevyt, nopea ja uskomattoman virtaviivainen. Se on varustettu aerodynaamisilla hiilikuitukiekoilla, tien epätasaisuutta tasoittavalla IsoSpeed-erottimella ja kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävillä hydraulisilla levyjarruilla. 

€6299.00€


Maantiepyörä Trek Madone SL6 Disc

 

Maantiepyörä Trek Madone SL6 Disc | lisätiedot
Madone SL 6 Disc tarjoaa muiden Madone-maantiepyörämallien tasoiset edistyneet aerodynaamiset ominaisuudet ja kokonaisvaltaisen ajolaadun, mutta sen hinta pysyy aisoissa vakiomallisen ohjainkannattimen ja ohjaustangon ansiosta, jotka mahdollistavat myös monipuolisen säädettävyyden. Tällä ylivertaisella kilpapyörällä on erinomainen hinta-laatusuhde. Siitä pitävät huolen ainutlaatuinen kisatason suorituskyky, aerodynaamiset kiekot, tien epätasaisuutta tasoittava IsoSpeed-erotin, tehokkaat hydrauliset levyjarrut sekä virtaviivainen ulkonäkö, joka henkii nopeutta. 

€4699.00€


Maantiepyörä Trek Emonda SL6 Disc

 

Maantiepyörä Trek Emonda SL6 Disc | lisätiedot
Hydrauliset levyjarrut pysäyttävät tehokkaasti ja parantavat hallintaa kaikissa sääolosuhteissa ja kaikilla teillä;Tämä pyörä selviytyy ykkösenä niin suurimmista ylämäistä, jyrkimmistä alamäistä kuin nopeimmista spurteistakin;Kaikkien Émonda-mallien tavoin tämä pyörä on luotu luokkansa kevyimmäksi ja nopeimmaksi, ja sillä on Trekin elinikäinen takuu;
RUNKO: Ultralight 500 Series OCLV Carbon, Ride Tuned performance tube optimization, tapered head tube, internal routing, Ride Tuned seatmast, DuoTrap S compatible, flat mount disc, 142x12mm thru axle
TAKAISKUNVAIMENNIN:
HAARUKKA: Émonda SL full carbon, tapered carbon steerer, internal brake routing, flat mount disc, 12
OHJAINLAAKERI: FSA Integrated, sealed cartridge bearing, 1-1/8"" top, 1.5""
OHJAINKANNATIN: Bontrager Pro, 31.8mm, Blendr compatible, 7 degree
OHJAIN: Bontrager Elite VR-C, alloy, 31.8mm
KÄDENSIJAT/TANKONAUHAT: Bontrager Supertack Perf tape
JARRUT: Shimano Ultegra R8070 hydraulic disc
JARRUKAHVAT:
RENKAAT: Bontrager R2 Hard-Case Lite, aramid bead, 60 tpi, 700x28c
ETUVAIHTAJA: Shimano Ultegra R8000, braze-on
TAKAVAIHTAJA: Shimano Ultegra R8000, short cage, 30T max cog
VAIHDEVIVUT: Shimano Ultegra R8020, 11 speed
TAKARATTAISTO: Shimano Ultegra R8000, 11-28, 11 speed
KETJU:
KAMPISARJA: Shimano Ultegra R8000, 50/34 (compact)
KESKIÖ: Trek BB90
POLKIMET:
KIEKOT:
ISTUIN: Bontrager Montrose Comp, steel rails
ISTUINPUTKI: Bontrager Ride Tuned carbon seatmast cap, 20mm offset 

€2949.00€


[1] [2] >>>

 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2020-01-17 12:02:29