Lundberg247.fi > Huolto | Kirjaudu sisään

Huolto

Tällä hetkellä huoltojen toimitusaika on noin viikon jättöpäivästä. Pientyöt, kuten renkaanvaihdot saamme toimitettua 1-2 arkipäivässä.
(Päivitetty 23.7.2019)

Pyöristä on tullut yhä teknisempiä laitteita, eikä hyväkään pyörä palvele huoltamattomana. Neuvomme onkin huollattaa pyörä säännöllisesti, jolloin vältytään isommilta korjaustoimenpiteiltä. Huolto tulee valita aina käyttöasteen mukaan. Ympärivuotisessa työmatkakäytössä oleva pyörä saattaa vaatia kaksikin huoltoa vuodessa.

Shimano Service Centerinä kouluttaudumme jatkuvasti pysyäksemme ajan tasalla alan uusien innovaatioiden jatkuvassa tulvassa. Voit huoletta jättää silmäteräsi käsiimme. Sähköpyörien yleistyessä, haluamme tarjota sinulle turvallisen osto- ja huoltopaikan. Sähköpyörä on merkittävä hankinta ja korvaa jo auton monessa taloudessa. Varmistamme, että sähköpyöräsi ei seiso kauaa ja on siellä missä sen kuuluukin - liikenteessä.

Voit tuoda pyöräsi huoltoon ilman ajanvarausta. Käsittelemme huollot aina saapumisjärjestyksessä. Suuresta huoltojen määrästä ja niiden vaihtelevuudesta johtuen meillä ei ole käytössä ajanvarausta huolloille. Pienemmät työt, kuten renkaanvaihdot, pyrimme toimittamaan jättöpäivästä seuraavana arkipäivänä.


 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2022-05-17 12:37:26