Lundberg247.fi > Rahoitus | Kirjaudu sisään

Rahoitus

RahoitusKurvaile uudella pyörällä heti kotiin ja maksa sinulle sopivissa erissä. Tarjoamme myymälässämme edullisia osamaksuvaihtoehtoja jopa 30 kk asti.

Resurs Bank

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella, tekstiviestillä tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

Edut

Käyttäessäsi Fillari-Rahoitusta saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.

Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Hae tiliä lähettämällä viesti FILLARI numeroon 18311

Sähköinen rahoitushakemus

Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

-Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.
-Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.
-Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).

Pääset hakemukseen tästä

Ecster
 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2022-05-17 12:37:26