Lundberg247.fi > Rahoitus | Kirjaudu sisään

RahoitusKurvaile uudella pyörällä heti kotiin ja maksa sinulle sopivissa erissä. Tarjoamme myymälässämme edullisia osamaksuvaihtoehtoja jopa 30 kk asti.

Resurs Bank

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

Edut

Tilillä on monia etuja. Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Sähköinen rahoitushakemus

Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

-Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.
-Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.
-Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).

Pääset hakemukseen tästä


 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2020-02-26 12:32:58