Lundberg247.fi > Cyclocross/Gravel | Kirjaudu sisään

Cyclocross/Gravel

Monikäyttöisiä, urheilullisia pyöriä, joilla ajat lähes missä vain, milloin vain. Suuren suosion saavuttaneet "gravel" -pyörät ovat maantiepyörämäisiä pyöriä, mutta niissä on useita cyclocrosseja suurempi rengastila ja paremmat varustelumahdollisuudet.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Gravel-pyörä Marin DSX 1

 

Gravel-pyörä Marin DSX 1 | lisätiedot
Marin DSX gravelpyörä räjäyttää pankin ja tuo Suomeen aivan uudenlaisen pyörämallin!

Marin DSX on suoratankoinen gravelpyörä, joka yhdistää maastopyörän, hybridin sekä gravelpyörän. Marin DSX gravelpyörä mahdollistaa nopeat työmatkat, pitkät viikonloppuretket tai koko päivän graveltapahtumat.

Marin DSX 1 gravelpyörässä on paljon rengastilaa, hydrauliset levyjarrut, 1x11 voimansiirto ja sekä hissitolpan asennusmahdollisuus. Marin DSX 1 gravelpyörä toimitetaan varmatoimisella Shimano Deore 11v osasarjalla. Renkaina Marin DSX 1 gravelpyörässä on WTB Riddler gravelrenkaat 45mm leveydessä.

Marin DSX gravelpyörä on sinulle, joka haluat vähän hybridiä, vähän maastopyörää ja vähän gravelpyörää. Marin DSX gravelpyörässä on niiden kaikkien parhaat puolet yhdistettynä! 

€1199.00€


Gravel-pyörä Marin Lombard 1

 

Gravel-pyörä Marin Lombard 1 | lisätiedot
Marin Lombard gravelpyörä on todellinen työjuhta!

Marin Lombard gravelpyörä soveltuu työmatkoille, pyörämatkailuun sekä urbaaniin lenkkeilyyn. Marin Lombard gravelpyörä mahdollistaa leveiden renkaiden käytön sekä lokasuojien ja tavaratelineen kiinnityksen tehden siitä optimaalisen pyörän päivittäiseen työmatka-ajoon.

Marin Lombard 1 gravelpyörä on varustettu Shimano Sora 2x9v osasarjalla sekä Tektron mekaanisilla levyjarruilla.

Valjasta Marin Lombard 1 gravelpyörä juuri sinun käyttöösi ja nauti maittavista kilometreistä! 

€1199.00€


Gravel-pyörä Nishiki Mudcrutch 27,5

 

Gravel-pyörä Nishiki Mudcrutch 27,5 | lisätiedot
Mudcrutch 27,5" -pyörä kuuluu uuteen Adventure-segmenttiin. Se on suunniteltu mukavaksi pitkille matkoille olipa alustana sitten soratiet, metsäpolut tai asfalttitiet. Mudcrutch 27,5″ rullaa kevyesti, mutta leveämmät renkaat ja runkogeometria mahdollistavat asfaltin jättämisen kauas taakse ilman, että vauhdista pitäisi tinkiä. Se sopii myös ympärivuotiseen ajoon. Talvikeleille voi asentaa nastarenkaat ja lokasuojat. Keveys, urheilullinen ajoasento ja 1×11-vaihteet ovat eduksi pyöräretkillä ja nopeilla etapeilla. Sramin hydrauliset levyjarrut tekevät varustelusta täydellisen. 

€1399.00€


Gravel-pyörä Cannondale Topstone Carbon Lefty 3

 

Gravel-pyörä Cannondale Topstone Carbon Lefty 3 | lisätiedot
More Give. More Go. More Lefty. A gravel bike to beat all gravel bikes. Dual suspension makes this the most off-road capable and on-road comfortable road bike ever made. 

€4599.00€


Gravel-pyörä Trek Checkpoint ALR 4 2021

 

Gravel-pyörä Trek Checkpoint ALR 4 2021 | lisätiedot
Checkpoint ALR 4 johdattaa sinut gravel-pyöräilyn uuteen ja jännittävään maailmaan verrattomalla hinta-laatusuhteella;Tämä pyörä on äärimmäisen monikäyttöinen ja sopii useisiin ajotarkoituksiin, kuten gravel-pyöräilyyn, retkeilyyn ja arkikäyttöön;Kiinnityspisteet satulaputkessa ja alaputken molemmilla puolilla helpottavat lisävarusteiden ja vesipullojen kuljettamista;Runsas rengastila antaa mahdollisuuden jopa 45c-koon renkaiden käyttöön pidon ja vakauden parantamiseksi kaikissa olosuhteissa; 

€2099.00€


Gravel-pyörä Trek Checkpoint SL 5 2020

 

Gravel-pyörä Trek Checkpoint SL 5 2020 | lisätiedot
Checkpoint SL 5 on hiilikuituinen gravel-pyörä, joka on suunniteltu eeppisiin seikkailuihin kaikentyyppisillä teillä. Tämä malli on varustettu Shimano 105 -voimansiirrolla ja hydraulisilla levyjarruilla, mutta pyörän pääominaisuus on kevyt OCLV-hiilikuidusta tehty runko, jonka vaakaputken ja satulaputken yhtymäkohtaan sijoitettu IsoSpeed-erotin parantaa pyörän myötäilevyyttä epätasaisessa maastossa, jolloin voit ajaa tehokkaammin pidempään. 

€3199.00€


Cyclocrosspyörä Trek Boone 6 2021

 

Cyclocrosspyörä Trek Boone 6 2021 | lisätiedot
Boone 6 Disc on kilpailuvalmis hiilikuituinen cyclocross-pyörä, joka loistaa vaativissa maasto-olosuhteissa. Siinä on lujarakenteinen Shimano GRX 1x -voimansiirto, tehokkaat levyjarrut kuoppaiseen ja mutaiseen maastoon sekä kevyt hiilikuiturunko, jossa on etu- ja takaosan IsoSpeed-erottimet lisäämässä pitoa ja mukavuutta jokaiseen kilpailuun. 

€3899.00€


Gravel-Pyörä Cannondale Topstone Carbon 4 Women's 4

 

Gravel-Pyörä Cannondale Topstone Carbon 4 Women's 4 | lisätiedot
Upea Gravel-pyörä, jonka huippu laaudkkaat osat ja Kingpin-jousitettu hiilikuiturunko takaavat mahtavan ajonautinnon. 

€3699.00€


Naisten Gravel-Pyörä Cannondale Topstone 2 2021

 

Naisten Gravel-Pyörä Cannondale Topstone 2 2021 | lisätiedot
Monipuolinen alumiinirunkoinen Gravel-pyörä, joka on kuin kotonaan niin sorateillä kuin työmatkan taittamisessa. 

€1899.00€


 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2021-03-02 12:09:37