Lundberg247.fi > Cyclocross/Gravel | Kirjaudu sisään

Cyclocross/Gravel

Monikäyttöisiä, urheilullisia pyöriä, joilla ajat lähes missä vain, milloin vain. Suuren suosion saavuttaneet "gravel" -pyörät ovat maantiepyörämäisiä pyöriä, mutta niissä on useita cyclocrosseja suurempi rengastila ja paremmat varustelumahdollisuudet.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Naisten gravel-pyörä Trek Checkpoint SL 5 WSD 2019

 

Naisten gravel-pyörä Trek Checkpoint SL 5 WSD 2019 | lisätiedot
Checkpoint SL 5 Women’s on hiilikuituinen gravel-pyörä, joka on suunniteltu eeppisiin seikkailuihin kaikentyyppisillä teillä. Tämä malli on varustettu Shimano 105 -voimansiirrolla ja hydraulisilla levyjarruilla, mutta pyörän pääominaisuus on kevyt OCLV-hiilikuidusta tehty runko, jonka vaakaputken ja satulaputken yhtymäkohtaan sijoitettu IsoSpeed-erotin parantaa pyörän mukavuutta epätasaisessa maastossa, jolloin voit ajaa tehokkaammin pidempään.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€3149.00€


Gravel-pyörä Trek Checkpoint SL 5 2019

 

Gravel-pyörä Trek Checkpoint SL 5 2019 | lisätiedot
Testaa Trekin suosittua gravel-pyörää kunnon koeajolla!

Checkpoint SL 5 on hiilikuituinen gravel-pyörä, joka on suunniteltu eeppisiin seikkailuihin kaikentyyppisillä teillä. Tämä malli on varustettu Shimano 105 -voimansiirrolla ja hydraulisilla levyjarruilla, mutta pyörän pääominaisuus on kevyt OCLV-hiilikuidusta tehty runko, jonka vaakaputken ja satulaputken yhtymäkohtaan sijoitettu IsoSpeed-erotin parantaa pyörän myötäilevyyttä epätasaisessa maastossa, jolloin voit ajaa tehokkaammin pidempään. 

€3149.00€


Gravel-pyörä Trek Checkpoint ALR 5 2019

 

Gravel-pyörä Trek Checkpoint ALR 5 2019 | lisätiedot
Checkpoint ALR 5 on hinta-laatusuhteeltaan mallistonsa paras gravel-pyörä. Se soveltuu korkealaatuisen rakenteensa ansiosta pitkäkestoiseen pyöräilyyn niin asfaltilla, hiekalla kuin rosoisimmillakin sorateillä. Tämä malli erottuu muista laadukkaiden osien ja ominaisuuksien ansiosta, joihin kuuluvat säädettävät Stranglehold-dropoutit, reilu rengastila ja ylimääräiset kiinnityspisteet, jotka tekevät pyörän muokkaamisesta helppoa erilaisia seikkailuja varten.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€2099.00€


Gravel-pyörä Cannondale Topstone 105 2019

 

Gravel-pyörä Cannondale Topstone 105 2019 | lisätiedot
Vakaa ja urheilullinen ajettavuus, nopeus ja mukavan kyydin mahdollistava reilu rengastila tekevät Topstonesta todellisen seikkailupyörän. Pakkasitpa mukaan viikonlopun retkivermeet, tutkit vähemmän kuljettuja reittejä tai navigoit työmatkalla vaihtelevissa olosuhteissa, voit olla varma, että Topstone vastaa haasteisiin. 

€1849.00€


Cyclocrosspyörä Cannondale Caad X 105 2019

 

Cyclocrosspyörä Cannondale Caad X 105 2019 | lisätiedot
Myydyin crossarimme sai toivotut päivitykset: Monipuolisessa Caad X:ssä on nyt hydrauliset levyjarrut ja täyshiilikuituinen etuhaarukka 12 mm akselilla. Shimano 105 -vaihteisto pitää hinnan maltillisena ja toimii varmasti vaihtelevissa olosuhteissa. 

€1749.00€


Cyclocrosspyörä Cannondale Caad X Ultegra 2019

 

Cyclocrosspyörä Cannondale Caad X Ultegra 2019 | lisätiedot
Isoveljensä Super X:n inspiroima geometria takaa Caad X:lle ketterän ohjattavuuden, helpon hallinnan ja vakaan etenemiskyvyn vaihtelevissa olosuhteissa. Kevyt alumiinirunko pitää hinnan maltillisena ja Shimano Ultegra -osat hydraulisilla levyjarruilla ovat juuri niin hyvät kuin odottaa sopii. 

€2049.00€


Gravel-pyörä Trek Checkpoint AL3 2019

 

Gravel-pyörä Trek Checkpoint AL3 2019 | lisätiedot
Checkpoint AL3 on edullinen ja laadukas pyörä urheilullista monikäyttöpyörää etsivälle. Reilu rengastila, helppo varusteltavuus ja vakaa ajettavuus helpottavat hyppäystä kippurasarvisten pyörien pariin. Checkpoint AL -sarja tarjoaa lähtökohtaisesti hieman pystymmän ajoasennon kuin ALR- ja SL-mallit.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€1199.00€


Gravel-pyörä Trek Checkpoint SL6 2019

 

Gravel-pyörä Trek Checkpoint SL6 2019 | lisätiedot
Checkpoint SL 6 on hiilikuituinen gravel-pyörä, jolla ajaminen ei tunne rajoja. Se on suunniteltu viemään sinut paikkoihin, joihin et koskaan menisi tavallisella maantiepyörällä, kuten maailman suurimpien gravel-kisojen mudan peittämille maaliviivoille. Kevyt OCLV-hiilikuidusta tehty runko, soralla ajoa tasoittava IsoSpeed-erotin, Shimano Ultegra -voimansiirto ja useat kiinnityspisteet tarvikkeille ja lisävarusteille tekevät Checkpoint SL 6:sta todellisen gravel-pyörien voimanpesän ja parhaan vaihtoehdon vakavahenkiseen seikkailuun erilaisilla tiealustoilla.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€3999.00€


 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2019-04-20 10:20:53