Lundberg247.fi > Cyclocross/Gravel | Kirjaudu sisään

Cyclocross/Gravel

Monikäyttöisiä, urheilullisia pyöriä, joilla ajat lähes missä vain, milloin vain. Suuren suosion saavuttaneet "gravel" -pyörät ovat maantiepyörämäisiä pyöriä, mutta niissä on useita cyclocrosseja suurempi rengastila ja paremmat varustelumahdollisuudet.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Gravel-pyörä Cannondale Topstone Carbon Ultegra RX 2

 

Gravel-pyörä Cannondale Topstone Carbon Ultegra RX 2 | lisätiedot
Topstone Carbon on ennennäkemätön gravel-pyörä oikealla takajousituksella. Se on suorituskykyinen kestopäällysteen ulkopuolella ja mukavin kadulla. Proportional Response -valmistusteknologian ansiosta jokaisen runkokoon putket on suunniteltu kyseistä runkokokoa vastaaviksi. Tämä mahdollistaa samat huippuominaisuudet eri kokoisille kuskeille ja pyörille. 

€3199.00€


Gravel-pyörä GT Grade Carbon Pro

 

Gravel-pyörä GT Grade Carbon Pro | lisätiedot
Pyöräilykokemus vailla rajoja. Entistäkin parempi Grade on nopea mutkaisella asfalttitiellä ja mukava epätasaisella soratiellä. Etuhaarukan FlipChip -säätö mahdollistaa haarukan offsetin muuttamisen. Käytä 55 mm asetusta nopeaan ja ketterään ajoon. Kun on aika lastata täysi kuorma retkivarusteita, käännä FlipChip 70 mm asetukseen ja allasi on vakaasti kulkeva kuormajuhta. Sähkövaihteet kruunaavat tämän malliston lippulaivan. 

€3899.00€


Gravel-pyörä GT Grade Carbon Expert

 

Gravel-pyörä GT Grade Carbon Expert | lisätiedot
Pyöräilykokemus vailla rajoja. Entistäkin parempi Grade on nopea mutkaisella asfalttitiellä ja mukava epätasaisella soratiellä. Etuhaarukan FlipChip -säätö mahdollistaa haarukan offsetin muuttamisen. Käytä 55 mm asetusta nopeaan ja ketterään ajoon. Kun on aika lastata täysi kuorma retkivarusteita, käännä FlipChip 70 mm asetukseen ja allasi on vakaasti kulkeva kuormajuhta. Shimano 105-vaihteisto hydraulisilla levyjarruilla on varmatoiminen pitäen samalla hinnan aisoissa. 

€2349.00€


Naisten gravel-pyörä Trek Checkpoint ALR 4 WSD 2019

 

Naisten gravel-pyörä Trek Checkpoint ALR 4 WSD 2019 | lisätiedot
Pidät tästä pyörästä jos: Kuten 60 % naisista, arvostat Women’s Specific Design -satulan kaltaisten naisille suunniteltujen osien istuvuutta ja tuntumaa. Haluat kestävän, huippumonipuolisen gravel-pyörän, joka on valmis kaikkiin seikkailuihin. Hiekka- ja sorateille? Kyllä. Asfaltille? Kyllä. Monipäiväisille pyöräretkille? Kyllä. Arkipyöräilyyn kehnossa säässä? Kyllä. Kyllä. Kyllä.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€1599.00€
€1799.00€


Gravel-pyörä Trek Checkpoint AL4 2020

 

Gravel-pyörä Trek Checkpoint AL4 2020 | lisätiedot
Tämä pyörä on äärimmäisen monikäyttöinen ja sopii useisiin ajotarkoituksiin, kuten gravel-pyöräilyyn, retkeilyyn ja arkikäyttöön
Runsas rengastila antaa mahdollisuuden jopa 38c-koon renkaiden käyttöön pidon ja vakauden parantamiseksi kaikissa olosuhteissa
Kiinnityspisteet satulaputkessa ja alaputken molemmilla puolilla helpottavat lisävarusteiden ja vesipullojen kuljettamista
Sisäinen reititys suojaa vaijereita myös mutaisissa olosuhteissa
Hydrauliset levyjarrut pysäyttävät tehokkaasti kaikissa sääolosuhteissa ja kaikilla ajoalustoilla, eikä muta, hiekka tai sora heikennä niiden toimintaa

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€1499.00€


Cyclocrosspyörä Cannondale Caad X 105 2020

 

Cyclocrosspyörä Cannondale Caad X 105 2020 | lisätiedot
Monipuolisessa Caad X:ssä on nyt hydrauliset levyjarrut ja täyshiilikuituinen etuhaarukka 12 mm akselilla. Shimano 105 -vaihteisto pitää hinnan maltillisena ja toimii varmasti vaihtelevissa olosuhteissa. 

€1799.00€


Cyclocrosspyörä Cannondale Caad X 105 2019

 

Cyclocrosspyörä Cannondale Caad X 105 2019 | lisätiedot
Myydyin crossarimme sai toivotut päivitykset: Monipuolisessa Caad X:ssä on nyt hydrauliset levyjarrut ja täyshiilikuituinen etuhaarukka 12 mm akselilla. Shimano 105 -vaihteisto pitää hinnan maltillisena ja toimii varmasti vaihtelevissa olosuhteissa. 

€1600.00€
€1749.00€


Gravel-pyörä Trek Checkpoint SL6 2019

 

Gravel-pyörä Trek Checkpoint SL6 2019 | lisätiedot
Checkpoint SL 6 on hiilikuituinen gravel-pyörä, jolla ajaminen ei tunne rajoja. Se on suunniteltu viemään sinut paikkoihin, joihin et koskaan menisi tavallisella maantiepyörällä, kuten maailman suurimpien gravel-kisojen mudan peittämille maaliviivoille. Kevyt OCLV-hiilikuidusta tehty runko, soralla ajoa tasoittava IsoSpeed-erotin, Shimano Ultegra -voimansiirto ja useat kiinnityspisteet tarvikkeille ja lisävarusteille tekevät Checkpoint SL 6:sta todellisen gravel-pyörien voimanpesän ja parhaan vaihtoehdon vakavahenkiseen seikkailuun erilaisilla tiealustoilla.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€3599.00€
€3999.00€


 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2019-10-15 08:49:23