Lundberg247.fi > Cyclocross/Gravel | Kirjaudu sisään

Cyclocross/Gravel

Monikäyttöisiä, urheilullisia pyöriä, joilla ajat lähes missä vain, milloin vain. Suuren suosion saavuttaneet "gravel" -pyörät ovat maantiepyörämäisiä pyöriä, mutta niissä on useita cyclocrosseja suurempi rengastila ja paremmat varustelumahdollisuudet.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Gravel-pyörä Nishiki Mudcrutch 27.5"

 

Gravel-pyörä Nishiki Mudcrutch 27.5" | lisätiedot
Haluatko ajaa urheilullisella pyörällä alustasta riippumatta? Nopeat lenkit, hiekkatieseikkailut tai vaikka polunpätkät sujuvat vauhdikkaasti uudella seikkailupyörällä. 1x11 -vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut tekevät kokonaisuudesta toimivan ja viimeistellyn. 

€1349.00€


Gravel-pyörä Trek Checkpoint ALR 4 2019

 

Gravel-pyörä Trek Checkpoint ALR 4 2019 | lisätiedot
Checkpoint ALR 4 on alumiininen gravel-pyörä, jolla on hintaansa nähden uskomaton suorituskyky. Se on luotu sora- ja hiekkateiden vaatimuksiin mutta sopii täydellisesti myös työmatkoille ja muuhun arkipyöräilyyn sekä kuntoajotapahtumiin. Tämän pyörän monikäyttöisyys tekee siitä ihanteellisen pyörän seikkailuihin kaikilla teillä.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€1799.00€


Naisten gravel-pyörä Trek Checkpoint ALR 4 WSD 2019

 

Naisten gravel-pyörä Trek Checkpoint ALR 4 WSD 2019 | lisätiedot
Pidät tästä pyörästä jos: Kuten 60 % naisista, arvostat Women’s Specific Design -satulan kaltaisten naisille suunniteltujen osien istuvuutta ja tuntumaa. Haluat kestävän, huippumonipuolisen gravel-pyörän, joka on valmis kaikkiin seikkailuihin. Hiekka- ja sorateille? Kyllä. Asfaltille? Kyllä. Monipäiväisille pyöräretkille? Kyllä. Arkipyöräilyyn kehnossa säässä? Kyllä. Kyllä. Kyllä.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€1799.00€


Gravel-pyörä Trek Checkpoint ALR 5 2019

 

Gravel-pyörä Trek Checkpoint ALR 5 2019 | lisätiedot
Checkpoint ALR 5 on hinta-laatusuhteeltaan mallistonsa paras gravel-pyörä. Se soveltuu korkealaatuisen rakenteensa ansiosta pitkäkestoiseen pyöräilyyn niin asfaltilla, hiekalla kuin rosoisimmillakin sorateillä. Tämä malli erottuu muista laadukkaiden osien ja ominaisuuksien ansiosta, joihin kuuluvat säädettävät Stranglehold-dropoutit, reilu rengastila ja ylimääräiset kiinnityspisteet, jotka tekevät pyörän muokkaamisesta helppoa erilaisia seikkailuja varten.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€2099.00€


Naisten gravel-pyörä Trek Checkpoint SL 5 WSD 2019

 

Naisten gravel-pyörä Trek Checkpoint SL 5 WSD 2019 | lisätiedot
Checkpoint SL 5 Women’s on hiilikuituinen gravel-pyörä, joka on suunniteltu eeppisiin seikkailuihin kaikentyyppisillä teillä. Tämä malli on varustettu Shimano 105 -voimansiirrolla ja hydraulisilla levyjarruilla, mutta pyörän pääominaisuus on kevyt OCLV-hiilikuidusta tehty runko, jonka vaakaputken ja satulaputken yhtymäkohtaan sijoitettu IsoSpeed-erotin parantaa pyörän mukavuutta epätasaisessa maastossa, jolloin voit ajaa tehokkaammin pidempään.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€3149.00€


Gravel-pyörä Trek Checkpoint SL 5 2019

 

Gravel-pyörä Trek Checkpoint SL 5 2019 | lisätiedot
Testaa Trekin suosittua gravel-pyörää kunnon koeajolla!

Checkpoint SL 5 on hiilikuituinen gravel-pyörä, joka on suunniteltu eeppisiin seikkailuihin kaikentyyppisillä teillä. Tämä malli on varustettu Shimano 105 -voimansiirrolla ja hydraulisilla levyjarruilla, mutta pyörän pääominaisuus on kevyt OCLV-hiilikuidusta tehty runko, jonka vaakaputken ja satulaputken yhtymäkohtaan sijoitettu IsoSpeed-erotin parantaa pyörän myötäilevyyttä epätasaisessa maastossa, jolloin voit ajaa tehokkaammin pidempään. 

€3149.00€


Cyclocrosspyörä Cannondale Caad X 105 2019

 

Cyclocrosspyörä Cannondale Caad X 105 2019 | lisätiedot
Myydyin crossarimme sai toivotut päivitykset: Monipuolisessa Caad X:ssä on nyt hydrauliset levyjarrut ja täyshiilikuituinen etuhaarukka 12 mm akselilla. Shimano 105 -vaihteisto pitää hinnan maltillisena ja toimii varmasti vaihtelevissa olosuhteissa. 

€1749.00€


Cyclocrosspyörä Cannondale Caad X Ultegra 2019

 

Cyclocrosspyörä Cannondale Caad X Ultegra 2019 | lisätiedot
Isoveljensä Super X:n inspiroima geometria takaa Caad X:lle ketterän ohjattavuuden, helpon hallinnan ja vakaan etenemiskyvyn vaihtelevissa olosuhteissa. Kevyt alumiinirunko pitää hinnan maltillisena ja Shimano Ultegra -osat hydraulisilla levyjarruilla ovat juuri niin hyvät kuin odottaa sopii. 

€2049.00€


Gravel-pyörä Trek Checkpoint SL6 2019

 

Gravel-pyörä Trek Checkpoint SL6 2019 | lisätiedot
Checkpoint SL 6 on hiilikuituinen gravel-pyörä, jolla ajaminen ei tunne rajoja. Se on suunniteltu viemään sinut paikkoihin, joihin et koskaan menisi tavallisella maantiepyörällä, kuten maailman suurimpien gravel-kisojen mudan peittämille maaliviivoille. Kevyt OCLV-hiilikuidusta tehty runko, soralla ajoa tasoittava IsoSpeed-erotin, Shimano Ultegra -voimansiirto ja useat kiinnityspisteet tarvikkeille ja lisävarusteille tekevät Checkpoint SL 6:sta todellisen gravel-pyörien voimanpesän ja parhaan vaihtoehdon vakavahenkiseen seikkailuun erilaisilla tiealustoilla.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€3999.00€


 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2019-06-26 13:45:08