Lundberg247.fi > Hybridipyörät > Naisten hybridit | Kirjaudu sisään

Naisten hybridit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] >>>

Naisten hybridi Trek T80 Lowstep

 

Naisten hybridi Trek T80 Lowstep | lisätiedot
T-sarjan kaupunkihybridit ovat erittäin monipuolisia. Ne ovat kevyesti rullaavia, mukavalla ajoasennolla varustettuja ja luotettavia pyöriä. T80 Lowstep on varustettu matalalla jalannostokorkeudella.

T-sarja ei ole pelkkä kaupunkipyörä. Siinä on käytetty monia Trekin Performance-mallistosta tuttuja teknologioita, ja sen tyylikäs ulkonäkö sopii hyvin kaupungin kaduille.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€729.00€


Naisten hybridi Trek FX 1 ST Women's 2019

 

Naisten hybridi Trek FX 1 ST Women's 2019 | lisätiedot
FX 1 Stagger on hybridipyörä, jossa on kevyt alumiinirunko ja jonka suorituskykyyn eniten vaikuttavat osat ovat tavallista laadukkaampia. Se sopii täydellisesti kaikille, jotka haluavat monikäyttöisen pyörän, jolla voi ulkoilla enemmän, pyöräillä perheen kanssa, kuntoilla tai kulkea töihin – elinikäisen runkotakuun kera.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€419.00€


Naisten hybridi Trek FX 2 Disc ST Women's 2019

 

Naisten hybridi Trek FX 2 Disc ST Women's 2019 | lisätiedot
FX 2 Women’s Disc on monipuolinen hybridipyörä, jonka luotettavat levyjarrut pysäyttävät vauhdin huipputehokkaasti myös kehnoissa sääolosuhteissa. Treenaa, aja töihin tai kruisaile huviksesi – monipuolinen vaihdevalikoima, tasaisella ja epätasaisella ajoalustalla nopeat semikapeat renkaat sekä pyörän istuvuutta parantavat naisille suunnitellut kosketuspisteet takaavat hyvän ajokokemuksen.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€529.00€


Naisten hybridi Trek FX 3 Disc Women's 2019

 

Naisten hybridi Trek FX 3 Disc Women's 2019 | lisätiedot
FX 3 Women’s Disc on monipuolinen hybridipyörä, jossa on kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät hydrauliset levyjarrut, hiilikuituhaarukka, IsoZone-ohjaustanko ja -kädensijat sekä kosketuspisteet, jotka on suunniteltu parantamaan pyörän istuvuutta naisille heti alusta alkaen. Se on suorituskykyinen, mukava ja monikäyttöinen pyörä, jonka kevyt stagger-mallinen alumiinirunko helpottaa kyytiin nousua.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€799.00€


Naisten hybridi Trek DS2 Women's 2019

 

Naisten hybridi Trek DS2 Women's 2019 | lisätiedot
Dual Sport 2 Women’s on jokapaikan hybridipyörä, jolla voit tutustua tehokkaasti ympäristöösi. Asfaltille? Hiekkateille? Metsäpoluille? Tämä pyörä soveltuu niille kaikille. Laaja vaihdevalikoima, tavaratelineen ja lokasuojien kiinnityspisteet, etujousitus, naisille erityisesti suunnitellut kosketuspisteet ja tuki sensoreille ajotietojen seuraamista varten lisäävät pyörän monikäyttöisyyttä.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€599.00€


Naisten hybridi Trek DS3 Women's 2019

 

Naisten hybridi Trek DS3 Women's 2019 | lisätiedot
Dual Sport 3 Women’s on huippuluokan hybridipyörä, joka soveltuu tavallista laadukkaampien osiensa ansiosta pitkille matkoille ja vaihteleville ajoalustoille aina kaupungin kaduilta sorapoluille. Pyörässä on kevyt runko, jossa on luokkansa paras standover-korkeus. Tavaratelineen, lokasuojien, ajotietokoneen, valojen ja muiden lisävarusteiden kiinnitys onnistuu helposti oman ajotarpeen mukaan.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€749.00€


Naisten kaupunkihybridi Nishiki Hybrid 407

 

Naisten kaupunkihybridi Nishiki Hybrid 407 | lisätiedot
Urheilullinen, kevyesti liikkuva naisten hybridipyörä on varustettu 7-vaihteisella Shimano Nexus -napavaihteistolla ja jalkajarrulla. Jos et kaipaa hillitöntä määrää vaihteita, mutta arvostat hyvää rullaavuutta, ihastut 407:n ominaisuuksiin. Sen ajoasentoa on helppo säätää rennon pystystä kaupunkiasennosta matalampaan lenkkiasentoon. 

€739.00€


Naisten hybridi Nishiki 501 Lady

 

Naisten hybridi Nishiki 501 Lady | lisätiedot
Etsitkö varmatoimista, tyylikästä, nopeaa ja vakaata yleispyörää? Nishiki 501 on jo usean vuoden ajan ollut yksi parhaista vaihtoehdoista monipuoliseen ja ympärivuotiseen käyttöön. Pinkaiset sillä yhtä lailla arkiasioille, töihin, lenkille kuin pyöräretkellekin. Tekniset ominaisuudet ovat hintaluokassaan mainiot, ajettavuus kannattaa todeta kokeilemalla! 

€899.00€


Naisten hybridi Nishiki X-Three Lady

 

Naisten hybridi Nishiki X-Three Lady | lisätiedot
Etujousituksella varustettu naisten crosshybridi, Nishiki X-Three sopii niin asfalttipintaisille baanoille kuin hiekkateillekin. Hieman karkeammalla kuviolla varustetut renkaat tuovat pitoa myös pehmeämmillä alustoilla. 

€500.00€
€679.00€


Naisten hybridi Crescent Åkulla

 

Naisten hybridi Crescent Åkulla | lisätiedot
Varusteltu, joustohaarukallinen naisten crosshybridi, jolla luonnistuu kaupunkiajon lisäksi mukavasti myös epätasaisillakin teillä kurvailu. Shimano-vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut ovat varmatoimiset ja helposti hallittavat. 

€779.00€


[1] [2] >>>

 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2019-02-20 13:22:52