Lundberg247.fi > Hybridipyörät > Naisten hybridit | Kirjaudu sisään

Naisten hybridit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Naisten hybridi Trek FX 1 ST Women's 2019

 

Naisten hybridi Trek FX 1 ST Women's 2019 | lisätiedot
FX 1 Stagger on hybridipyörä, jossa on kevyt alumiinirunko ja jonka suorituskykyyn eniten vaikuttavat osat ovat tavallista laadukkaampia. Se sopii täydellisesti kaikille, jotka haluavat monikäyttöisen pyörän, jolla voi ulkoilla enemmän, pyöräillä perheen kanssa, kuntoilla tai kulkea töihin – elinikäisen runkotakuun kera.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€419.00€


Naisten hybridi Trek FX 2 Disc ST Women's 2019

 

Naisten hybridi Trek FX 2 Disc ST Women's 2019 | lisätiedot
FX 2 Women’s Disc on monipuolinen hybridipyörä, jonka luotettavat levyjarrut pysäyttävät vauhdin huipputehokkaasti myös kehnoissa sääolosuhteissa. Treenaa, aja töihin tai kruisaile huviksesi – monipuolinen vaihdevalikoima, tasaisella ja epätasaisella ajoalustalla nopeat semikapeat renkaat sekä pyörän istuvuutta parantavat naisille suunnitellut kosketuspisteet takaavat hyvän ajokokemuksen.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€529.00€


Naisten hybridi Trek FX 3 Disc ST Women's 2019

 

Naisten hybridi Trek FX 3 Disc ST Women's 2019 | lisätiedot
FX 3 Women’s Disc on monipuolinen hybridipyörä, jossa on kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät hydrauliset levyjarrut, hiilikuituhaarukka, IsoZone-ohjaustanko ja -kädensijat sekä kosketuspisteet, jotka on suunniteltu parantamaan pyörän istuvuutta naisille heti alusta alkaen. Se on suorituskykyinen, mukava ja monikäyttöinen pyörä, jonka kevyt stagger-mallinen alumiinirunko helpottaa kyytiin nousua.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€799.00€


Naisten hybridi Trek DS2 Women's 2019

 

Naisten hybridi Trek DS2 Women's 2019 | lisätiedot
Dual Sport 2 Women’s on jokapaikan hybridipyörä, jolla voit tutustua tehokkaasti ympäristöösi. Asfaltille? Hiekkateille? Metsäpoluille? Tämä pyörä soveltuu niille kaikille. Laaja vaihdevalikoima, tavaratelineen ja lokasuojien kiinnityspisteet, etujousitus, naisille erityisesti suunnitellut kosketuspisteet ja tuki sensoreille ajotietojen seuraamista varten lisäävät pyörän monikäyttöisyyttä.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€599.00€


Naisten hybridi Nishiki 401 Lady

 

Naisten hybridi Nishiki 401 Lady | lisätiedot
Isosiskoaan, 501-mallia hieman pienemmällä vaihdelukumäärällä varustettu naisten hybridi löytyy sanakirjasta kohdasta "hinta-laatusuhde". Kevyt ja tukeva alumiinirunko, Shimanon voimansiirto ja hydrauliset levyjarrut tekevät "neljänollaykkösestä" houkuttelevan vaihtoehdon urheilullista yleispyörää etsivälle. 

€789.00€


Naisten hybridi Nishiki 501 Lady

 

Naisten hybridi Nishiki 501 Lady | lisätiedot
Etsitkö varmatoimista, tyylikästä, nopeaa ja vakaata yleispyörää? Nishiki 501 on jo usean vuoden ajan ollut yksi parhaista vaihtoehdoista monipuoliseen ja ympärivuotiseen käyttöön. Pinkaiset sillä yhtä lailla arkiasioille, töihin, lenkille kuin pyöräretkellekin. Tekniset ominaisuudet ovat hintaluokassaan mainiot, ajettavuus kannattaa todeta kokeilemalla! 

€899.00€


Naisten hybridi Crescent Åkulla

 

Naisten hybridi Crescent Åkulla | lisätiedot
Varusteltu, joustohaarukallinen naisten crosshybridi, jolla luonnistuu kaupunkiajon lisäksi mukavasti myös epätasaisillakin teillä kurvailu. Shimano-vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut ovat varmatoimiset ja helposti hallittavat. 

€799.00€


Naisten hybridi Crescent Holma 2019

 

Naisten hybridi Crescent Holma 2019 | lisätiedot
Kattavasti jo tehtaan jäljiltä varusteltu Holma on naisten hybridipyörä, joka toimii hienosti työmatka- ja arkikäytössä pidempiäkään reissuja unohtamatta. Hydrauliset levyjarrut, lokasuojat, kulmasäädettävä ohjainkannatin ja hyvin lahkeita suojaava, täyspitkä ketjusuoja - nämä ja paljon muuta vakiona. 

€829.00€


Naisten hybridi Crescent Femto 2019

 

Naisten hybridi Crescent Femto 2019 | lisätiedot
24-vaihteinen, levyjarruilla varustettu sporttinen naisten hybridi soveltuu niin työmatkoille, kuin kuntolenkillekin. Shimano Alivio -vaihteisto ja Shimanon hydrauliset levyjarrut ovat luotettavat. 

€749.00€


 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2019-06-19 10:05:56