Lundberg247.fi > Hybridipyörät > Miesten hybridit | Kirjaudu sisään

Miesten hybridit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Miesten hybridi Trek FX2 Disc 2019

 

Miesten hybridi Trek FX2 Disc 2019 | lisätiedot
FX 2 -mallissa on kevyt Alpha Gold -alumiinista tehty runko, kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät Tektron hydrauliset levyjarrut, kiinnityspisteet muun muassa tavaratelineelle, lokasuojille, valoille ja tukijalalle sekä monikäyttöinen 24-vaihteinen Shimanon voimansiirto, jonka ansiosta polkeminen ei ole koskaan liian raskasta tai nopeaa.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€529.00€


Miesten hybridi Trek FX3 Disc 2019

 

Miesten hybridi Trek FX3 Disc 2019 | lisätiedot
FX 3 Disc on monipuolinen hybridipyörä, jossa on kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät hydrauliset levyjarrut. Kevyt alumiinirunko, hiilikuituhaarukka, IsoZone-ohjaustanko ja -kädensijat sekä kiinnityspisteet tavaratelineelle ja lokasuojille tarjoavat suorituskykyä, ajomukavuutta ja käytännöllisyyttä. FX 3 Disc on tarvittaessa täysiverinen työmatkapyörä tai täydellinen kumppani kuntoiluun asfaltilla ja urbaaneilla ulkoilureiteillä.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€799.00€


Miesten hybridi Nishiki 501

 

Miesten hybridi Nishiki 501 | lisätiedot
Etsitkö varmatoimista, tyylikästä, nopeaa ja vakaata yleispyörää? Nishiki 501 on jo usean vuoden ajan ollut yksi parhaista vaihtoehdoista monipuoliseen ja ympärivuotiseen käyttöön. Pinkaiset sillä yhtä lailla arkiasioille, töihin, lenkille kuin pyöräretkellekin. Tekniset ominaisuudet ovat hintaluokassaan mainiot, ajettavuus kannattaa todeta kokeilemalla! 

€899.00€


Miesten hybridi Trek DS2 2019

 

Miesten hybridi Trek DS2 2019 | lisätiedot
Dual Sport 2 on jokapaikan hybridipyörä, joka sopii hyvin eri ajoalustoille. Se kulkee tehokkaasti asfaltilla ja vakaasti hiekkateiden kaltaisilla epätasaisilla pinnoilla, mutta sillä pyöräily on aina mukavaa ajopaikasta riippumatta. Siihen on myös helppo lisätä tavarateline, lokasuojat, ajotietokone ja muita lisävarusteita. Joustohaarukka, lisäpitoa antavat maastokäyttöön sopivat renkaat ja hydrauliset levyjarrut tekevät Dual Sport 2:sta erinomaisen vaihtoehdon pyöräilijöille, jotka haluavat laajentaa ajokokemustaan tasaisten kaupungin katujen ulkopuolelle.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€599.00€


Miesten hybridi Trek DS3 2019

 

Miesten hybridi Trek DS3 2019 | lisätiedot
DS-sarja edustaa huippuunsa kehitettyjä hybridipyöriä: ne ovat osaksi huippuunsa kehitettyjä kaupunkipyöriä, osaksi seikkailuhenkisiä maastopyöriä. Nopeat 700c-kiekot, tehokas jousitus ja kevyt, vahva runko tekevät DS-sarjan malleista jokapaikan pyöriä.

Miksi valitsisit maantien ja maastopolkujen välillä? DS-sarjan pyörät on rakennettu seikkailua varten niin maantielle kuin maastoon. Ne vievät sinut arjesta viikonloppuun ja takaisin mukavalla ja luotettavalla tavalla.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€749.00€


Miesten hybridi Trek DS4 2019

 

Miesten hybridi Trek DS4 2019 | lisätiedot
Dual Sport 4 on mallistonsa ehdottomasti paras hybridipyörä. Kaikista Dual Sport -malleista se tarjoaa parhaan suorituskyvyn erityyppisillä ajoalustoilla ajamiseen. Kevyt runko, 2x10-vaihteinen voimansiirto ja etälukituksella varustettu laadukas haarukka tekevät siitä ylivertaisen hybridipyörän erilaisiin tie- ja maastoseikkailuihin.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€1149.00€


Miesten hybridi Cannondale Quick CX 3 2019

 

Miesten hybridi Cannondale Quick CX 3 2019 | lisätiedot
Quick CX:n tasapainoisen ajettavuuden ansiosta vaihtelevilla alustoilla ajaminen nopeasti on helpompaa kuin koskaan. Lukittava joustohaarukka ja kuvioidut, mutta hyvin rullaavat paksut renkaat tuovat mukavuutta kun alla on muutakin kuin tuoretta asfalttia. 

€849.00€


Miesten hybridi Trek T80 2018

 

Miesten hybridi Trek T80 2018 | lisätiedot
T-sarjan kaupunkihybridit ovat erittäin monipuolisia. Ne ovat kevyesti rullaavia, mukavalla ajoasennolla varustettuja ja luotettavia pyöriä. T80 on tehty kestämään kaikkea pitkistä lenkeistä päivittäisten asioiden hoitamiseen.

T-sarja ei ole pelkkä kaupunkipyörä. Siinä on käytetty monia Trekin Performance-mallistosta tuttuja teknologioita, ja sen tyylikäs ulkonäkö sopii hyvin kaupungin kaduille.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€729.00€


Miesten hybridi Crescent Kebne

 

Miesten hybridi Crescent Kebne | lisätiedot
Rullaava ja tukeva, kattavasti varusteltu miesten hybridipyörä työmatkoille ja pyöräretkille. Shimanon voimansiirto ja hydrauliset levyjarrut toimivat luotettavasti ja säädettävän ohjainkannattimen ansiosta saat tarvittaessa pystynkin ajoasennon. 

€829.00€


 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2019-06-19 10:05:56