Lundberg247.fi > Polkupyörät > Tutustu pyörätyypeittäin > Maastopyörät > Naisten maastopyörät | Kirjaudu sisään

Naisten maastopyörät

Naisten pyörät poikkeavat miesten maastopyöristä runkomitoitukseltaan, ohjaamon osiltaan ja esimerkiksi satula on erilainen. Myös etuhaarukoissa käytetään kevyemmälle kuskille mitoitettuja jousia herkemmän toiminnan saavuttamiseksi. Kaiken kaikkiaan ergonomia on suunniteltu lähtökohtaisesti naisten anatomialle soveltuvaksi.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Naisten sähkömaastopyörä Trek Powerfly 5 WSD Tilaustuote, kysy lisää!

 

Naisten sähkömaastopyörä Trek Powerfly 5 WSD Tilaustuote, kysy lisää! | lisätiedot
Powerfly-sähkömaastopyörä laajentaa reviiriäsi. Yhdistämällä tehokkaan maastopyörärakenteemme Boschin luotettavaan sähköavustusteknologiaan olemme luoneet pyörän, jonka avulla voit kokea enemmän.

Polun päätepiste? Ei sinulle! Ei varsinkaan silloin, jos etsit sähköpyörää, joka tarjoaa lisätehoa vielä pidemmälle ajamiseen. Powerfly vie sinut minne vain haluat – ja vielä hieman pidemmälle.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme.

 

€3149.00€


Naisten maastopyörä Trek X-Caliber 7 Women's 2018

 

Naisten maastopyörä Trek X-Caliber 7 Women's 2018 | lisätiedot
Mikään ei voita jäykkäperäisen X-Caliberin tarjoamaa tehokkuutta, yksinkertaisuutta ja ajamisen riemua. Soveltuu mahtavasti XC-kisoihin tai yksinkertaisesti hauskan pitoon metsäpoluilla. Täysin uusi, kevyt Alpha Gold -alumiinirunko tarjoaa ilmiömäistä ajolaatua, parannettu geometria ja kartioitu E2-emäputki tekevät ohjattavuudesta luotettavamman.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästämme. 

€749.00€


Naisten maastopyörä Cannondale Trail 1 Women's 2018

 

Naisten maastopyörä Cannondale Trail 1 Women's 2018 | lisätiedot
Hienosäädetty geometria, varma ajettavuus ja kalliimman hintaluokan pyöristä tutut ominaisuudet tekevät uudistuneesta naisten Trailista mahtavan paketin. 

€799.00€


 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2018-07-21 07:59:29