Lundberg247.fi > Hybridipyörät | Kirjaudu sisään

Hybridipyörät

Hybridi on alunperin maantie- ja maastopyörän risteytys. Maantiepyöristä tuttuja ovat esimerkiksi 28" pyöräkoko ja hyvin rullaavat renkaat. Runkomitoitus, voimansiirto ja suora ohjaintanko löytyvät myös maastopyörien puolelta. Hybridipyöristäkin löytyy alalajeja, sporttisista fitnesspyöristä enemmän maastopyörämäisiin, etujousitettuihin cross-hybrideihin.

Naisten hybridit | Miesten hybridit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] [3] >>>

Naisten hybridi Trek FX2 Disc Stagger Women's 2020

 

Naisten hybridi Trek FX2 Disc Stagger Women's 2020 | lisätiedot
FX 2 Disc Women’s Stagger on tyylikäs hybridipyörä, jonka klassisen mallinen naisten runkogeometria helpottaa pyörän selkään nousemista. Treenaa, aja töihin tai kruisaile huviksesi – monipuolinen vaihdevalikoima, luotettavat ja kaikissa sääolosuhteissa huipputehokkaasti pysäyttävät levyjarrut sekä pyörän istuvuutta ja ajotuntumaa parantavat naisille suunnitellut kosketuspisteet takaavat hyvän ajokokemuksen alusta alkaen.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€529.00€


Naisten hybridi Trek FX 3 Women's

 

Naisten hybridi Trek FX 3 Women's | lisätiedot
FX 3 Women’s on todellinen hybridipyörien työjuhta, joka tarjoaa maantiepyörän nopeuden, kaupunkipyörän monikäyttöisyyden ja fitness-pyörän ajomukavuuden. Hiilikuituhaarukka, huippuluokan voimansiirto ja kevyt Alpha Gold -alumiinista tehty runko, joka on saatavana vakiomallisena tai vaakaputkettomana versiona, tekevät siitä nopean, monipuolisen ja luotettavan kulkupelin, joka sopii kaikenlaiseen ajamiseen aina työmatkoista kuntoiluun.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä.


 

€679.00€


Naisten hybridi Trek FX3 Disc Women's 2020

 

Naisten hybridi Trek FX3 Disc Women's 2020 | lisätiedot
FX 3 Disc Women’s on monipuolinen hybridipyörä, joka tarjoaa suorituskykyä, ajomukavuutta ja käytännöllisyyttä. Siinä on kevyt alumiinirunko, hiilikuituhaarukka, kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät levyjarrut sekä Women’s Specific Design -satula, joka on suunniteltu parantamaan istuvuutta ja ajotuntumaa naisille heti alusta alkaen.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€799.00€


Naisten hybridi Trek FX3 Disc Stagger Women's 2020

 

Naisten hybridi Trek FX3 Disc Stagger Women's 2020 | lisätiedot
FX 3 Disc Women’s Stagger on monipuolinen hybridipyörä, joka tarjoaa suorituskykyä, ajomukavuutta ja käytännöllisyyttä. Siinä on hiilikuituhaarukka, levyjarrut sekä kevyt alumiinirunko, jonka klassisenmallinen vaakaputketon geometria helpottaa pyörän selkään nousemista. Women’s Specific Design -kosketuspisteet on suunniteltu parantamaan pyörän istuvuutta ja ajotuntumaa naisille heti alusta alkaen.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€799.00€


Naisten hybridi Trek DS2 Women's 2020

 

Naisten hybridi Trek DS2 Women's 2020 | lisätiedot
Dual Sport 2 Women’s on jokapaikan hybridipyörä, jolla voit tutustua tehokkaasti ympäristöösi. Asfaltille? Hiekkateille? Metsäpoluille? Tämä pyörä soveltuu niille kaikille. Laaja vaihdevalikoima, tavaratelineen ja lokasuojien kiinnityspisteet, etujousitus, naisille erityisesti suunnitellut kosketuspisteet ja tuki sensoreille ajotietojen seuraamista varten lisäävät pyörän monikäyttöisyyttä.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€599.00€


Naisten hybridi Trek DS3 Women's 2020

 

Naisten hybridi Trek DS3 Women's 2020 | lisätiedot
Dual Sport 3 Women’s on huippuluokan hybridipyörä, joka soveltuu tavallista laadukkaampien osiensa ansiosta pitkille matkoille ja vaihteleville ajoalustoille aina kaupungin kaduilta sorapoluille. Pyörässä on kevyt runko, jossa on luokkansa paras standover-korkeus. Tavaratelineen, lokasuojien, ajotietokoneen, valojen ja muiden lisävarusteiden kiinnitys onnistuu helposti oman ajotarpeen mukaan.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€749.00€


Naisten hybridi Nishiki 301 2020

 

Naisten hybridi Nishiki 301 2020 | lisätiedot
Nishiki Hybrid 301 -hybridipyörä naiselle on suunniteltu niin työmatkoille kuin kuntolenkeille. Sillä taittuu mukavasti matkat niin kaupungin vilskeessä kuin pyöräretket maaseudun rauhaisilla teillä. Hybrid 301:ssä on kevyt, kolmoisohennettu alumiinirunko ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut. 

€639.00€


Naisten hybridi Nishiki 401 2020

 

Naisten hybridi Nishiki 401 2020 | lisätiedot
Nishiki Hybrid 401 -hybridipyörä miehelle on suunniteltu niin työmatkoille kuin kuntolenkeille. Sillä taittuu mukavasti matkat niin kaupungin vilskeessä kuin pyöräretket maaseudun rauhaisilla teillä. Hybrid 401:ssä on kevyt, kolmoisohennettu alumiinirunko ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut. Voimansiirtona toimii Shaimano Alivio, ja vaihteita pyörässä on 27. Ajomukavuutta lisäävät ergonomiset kädensijat, pistosuojatut renkaat, lokasuojat ja tavarateline. 

€849.00€


Naisten hybridi Nishiki 407 2020

 

Naisten hybridi Nishiki 407 2020 | lisätiedot
Naisten hybridipyörä, jossa on jalkajarru sekä edessä tehokas levyjarru. Hybrid 407 on varustettu helppokäyttöisellä napavaihteistolla, joka on huoltovapaa. Pyörässä on seitsemän vaihdetta ja kevyt kolmoisohennettu alumiinirunko. Ajoasennon saa nopeasti säädettyä joko pystymmäksi tai nojaavammaksi. Pistosuojatut renkaat rullaavat kevyesti ja kestävät teräviä pikkukiviä. 

€779.00€


Naisten hybridi Nishiki 401 2019

 

Naisten hybridi Nishiki 401 2019 | lisätiedot
Isosiskoaan, 501-mallia hieman pienemmällä vaihdelukumäärällä varustettu naisten hybridi löytyy sanakirjasta kohdasta "hinta-laatusuhde". Kevyt ja tukeva alumiinirunko, Shimanon voimansiirto ja hydrauliset levyjarrut tekevät "neljänollaykkösestä" houkuttelevan vaihtoehdon urheilullista yleispyörää etsivälle. 

€699.00€
€789.00€


[1] [2] [3] >>>

 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2020-03-28 11:14:36