Lundberg247.fi > Hybridipyörät | Kirjaudu sisään

Hybridipyörät

Hybridi on alunperin maantie- ja maastopyörän risteytys. Maantiepyöristä tuttuja ovat esimerkiksi 28" pyöräkoko ja hyvin rullaavat renkaat. Runkomitoitus, voimansiirto ja suora ohjaintanko löytyvät myös maastopyörien puolelta. Hybridipyöristäkin löytyy alalajeja, sporttisista fitnesspyöristä enemmän maastopyörämäisiin, etujousitettuihin cross-hybrideihin.

Naisten hybridit | Miesten hybridit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] >>>

Miesten fitnesspyörä Trek FX Sport Carbon 4

 

Miesten fitnesspyörä Trek FX Sport Carbon 4 | lisätiedot
FX Sport 4 on hiilikuituinen fitness-pyörä ajajille, jotka haluavat kevyen maantiepyörän nopeuden yhdistettynä suoran ohjaustangon ajomukavuuteen ja hallittavuuteen. IsoSpeed-erotin tasoittaa tienpinnan epätasaisuuksia ja 1x11-vaihteinen voimansiirto yksinkertaistaa vaihteiden vaihtamista monipuolista vaihdevalikoimaa uhraamatta. Tämä tekee tästä huippuluokan pyörästä täydellisen vaihtoehdon kaikenlaiseen ajamiseen aina yksinharjoittelusta vauhdikkaisiin porukkalenkkeihin. 

€1999.00€


Naisten hybridi Trek FX3 Disc Women's 2021

 

Naisten hybridi Trek FX3 Disc Women's 2021 | lisätiedot
FX 3 Disc Women’s on monipuolinen hybridipyörä, joka tarjoaa suorituskykyä, ajomukavuutta ja käytännöllisyyttä. Siinä on kevyt alumiinirunko, hiilikuituhaarukka, kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät levyjarrut sekä Women’s Specific Design -satula, joka on suunniteltu parantamaan istuvuutta ja ajotuntumaa naisille heti alusta alkaen. 

€899.00€


Naisten hybridi Trek FX3 Disc Stagger Women's

 

Naisten hybridi Trek FX3 Disc Stagger Women's | lisätiedot
FX 3 Disc Women’s Stagger on monipuolinen hybridipyörä, joka tarjoaa suorituskykyä, ajomukavuutta ja käytännöllisyyttä. Siinä on hiilikuituhaarukka, levyjarrut sekä kevyt alumiinirunko, jonka klassisenmallinen vaakaputketon geometria helpottaa pyörän selkään nousemista. Women’s Specific Design -kosketuspisteet on suunniteltu parantamaan pyörän istuvuutta ja ajotuntumaa naisille heti alusta alkaen. 

€899.00€


Naisten hybridi Trek DS2 Women's 2021

 

Naisten hybridi Trek DS2 Women's 2021 | lisätiedot
Dual Sport 2 Women’s on jokapaikan hybridipyörä, jolla voit tutustua tehokkaasti ympäristöösi. Asfaltille? Hiekkateille? Metsäpoluille? Tämä pyörä soveltuu niille kaikille. Laaja vaihdevalikoima, tavaratelineen ja lokasuojien kiinnityspisteet, etujousitus, naisille erityisesti suunnitellut kosketuspisteet ja tuki sensoreille ajotietojen seuraamista varten lisäävät pyörän monikäyttöisyyttä. 

€669.00€


Naisten hybridi Crescent Anaris

 

Naisten hybridi Crescent Anaris | lisätiedot
Kuvioiduilla renkailla ja SunTourin joustohaarukalla varustettu Anaris muistuttaa maastopyörää monella tapaa. Se rullaa yhtä kevyesti metsäpoluilla kuin pyöräteillä. Pysty ajoasento antaa hyvän kontrollin ja tasapainon huonommallakin alustalla. 18-vaihteinen Shimano Deore -vaihteisto mahdollistaa tasaisen menon niin ylä- kuin alamäissä. Tarvittaessa voit säätää etuhaarukan lukitusta ohjaintangosta, joka on istuin- ja ohjainkannattimen lailla kestävää TEC-laatua. 

€899.00€


  

Naisten hybridi Crescent Holma | lisätiedot
Holma on täysin varusteltu naisten 16-vaihteinen hybridpyörä. Valmiina niin työmatkoille kuin pidemmillekin pyöräretkille. Säädettävällä ohjainkannattimella voit helposti säätää itsellesi juuri sopivan ajoasennon. Holman varusteisiin kuuluu: AVS-kiinnitysjärjestelmällä toimiva tavarateline, sivulaukkutuki, lokasuojat, pitkä ketjusuoja, seisontatuki, lukko, valaisin sekä hydrauliset levyjarrut. 

€869.00€


  

Naisten hybridi Crescent Femto 2020 | lisätiedot
Femto on järkevä ja tyylikäs valinta työmatkapyöräileville naisille. Suora ohjaustanko mahdollistaa rennon sporttisen ajoasennon. Säädettävällä ohjainkannattimella voit helposti säätää itsellesi juuri sopivan ajoasennon. 16-vaihteisella Shimano Alivio -vaihteistolla ajat kevyesti mäkisemmätkin matkat ja Shimanon tehokkaat hydrauliset levyjarrut antavat lisää turvallisuutta ruuhkaisessa työmatkaliikenteessä märälläkin kelillä. 32 mm leveät renkaat rullaavat kevyesti ja ovat samalla pitävät. Femto on varustettu lokasuojilla ja seisontatuella ja se on valmiina työmatkaan. 

€779.00€


Naisten hybridi Crescent Milli

 

Naisten hybridi Crescent Milli | lisätiedot
Milli on 16-vaihteinen kevyesti rullaava, tehokkailla mekaanisilla levyjarruilla varustettu mitä mainioin treeni- ja työmatkapyörä. Alumiinirunko, joka on sopivan jäykkä, mahdollistaa maksimaalisen voimansiirron takarenkaaseen. Runko on samalla tarpeeksi joustava vaimentaakseen tärinää, ja jaksat polkea pidempään. Runkoon sointuvien mustien istuin- ja ohjainkannattimien sekä ohjaustangon säädöillä, saat juuri sinulle sopivan ajoasennon. Millissä on valmiiksi kiinnikkeet tavaratelineelle, lukolle ja lokasuojille. Lisäämällä varusteita voit ajaa työmatkasi vähän huonommassakin säässä 

€649.00€


Miesten Hybridi Marin Fairfax 3

 

Miesten Hybridi Marin Fairfax 3 | lisätiedot
Marin Fairfax hybridipyörä on nopea ja ketterä pyörä niin kaupunkiin kuin lenkillekin!

Marin Fairfax 3 hybridipyörän kevyt alumiinirunko, hiilikuituhaarukka ja slickslit renkaat takaavat rullaavat kilometrit pyöräteillä ja ulkoilureiteillä. Marin Fairfax 3 hybridipyörän saa varustettua lokareilla ja tavaratelineellä ja se tekeekin tästä pyörästä monelle sen sopivimman työmatkapyörän.

Marin Fairfax 3 hybridipyörä on varustettu Shimano Sora/MicroSHIFT 2x9v osasarjalla sekä Tektron hydraulisilla levyjarruilla.

Marin Fairfax 3 hybridipyörä on sinulle, joka arvostat keveyttä ja nopeutta päivittäisessä ajossasi! 

€1079.00€


Miesten Hybridi Marin San Rafael DS2

 

Miesten Hybridi Marin San Rafael DS2 | lisätiedot
Marin San Rafael DS2 hybridipyörä on muodikas Dual Sport -pyörä kaupunkiin ja lenkkeilyyn!

Marin San Rafael DS2 hybridipyörä on kotonansa niin ulkoilureiteillä kuin kantakaupungin mukulakiviteilläkin! Marin San Rafael DS2 hybridipyörän joustokeula pitää menon tasaisena rajummallakin alustalla.

Marin San Rafael DS2 hybridipyörässä on Shimanon 2x8 voimansiirto ja Tektron hydraulisilla levyjarruilla, ja se soveltuukin hyvin myös ympärivuotiseen ajoon.

Marin San Rafael DS2 hybridipyörä on sinulle, joka haluat ennen kaikkea mukavan kyydin oli alusta mikä tahansa! 

€749.00€


[1] [2] >>>

 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2021-03-02 10:59:02