Lundberg247.fi > Hybridipyörät | Kirjaudu sisään

Hybridipyörät

Hybridi on alunperin maantie- ja maastopyörän risteytys. Maantiepyöristä tuttuja ovat esimerkiksi 28" pyöräkoko ja hyvin rullaavat renkaat. Runkomitoitus, voimansiirto ja suora ohjaintanko löytyvät myös maastopyörien puolelta. Hybridipyöristäkin löytyy alalajeja, sporttisista fitnesspyöristä enemmän maastopyörämäisiin, etujousitettuihin cross-hybrideihin.

Naisten hybridit | Miesten hybridit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] >>>

Naisten hybridi Trek FX2 Disc Stagger Women's 2020

 

Naisten hybridi Trek FX2 Disc Stagger Women's 2020 | lisätiedot
FX 2 Disc Women’s Stagger on tyylikäs hybridipyörä, jonka klassisen mallinen naisten runkogeometria helpottaa pyörän selkään nousemista. Treenaa, aja töihin tai kruisaile huviksesi – monipuolinen vaihdevalikoima, luotettavat ja kaikissa sääolosuhteissa huipputehokkaasti pysäyttävät levyjarrut sekä pyörän istuvuutta ja ajotuntumaa parantavat naisille suunnitellut kosketuspisteet takaavat hyvän ajokokemuksen alusta alkaen.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€529.00€


Naisten hybridi Trek FX 3 Women's

 

Naisten hybridi Trek FX 3 Women's | lisätiedot
FX 3 Women’s on todellinen hybridipyörien työjuhta, joka tarjoaa maantiepyörän nopeuden, kaupunkipyörän monikäyttöisyyden ja fitness-pyörän ajomukavuuden. Hiilikuituhaarukka, huippuluokan voimansiirto ja kevyt Alpha Gold -alumiinista tehty runko, joka on saatavana vakiomallisena tai vaakaputkettomana versiona, tekevät siitä nopean, monipuolisen ja luotettavan kulkupelin, joka sopii kaikenlaiseen ajamiseen aina työmatkoista kuntoiluun.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä.


 

€679.00€


Naisten hybridi Trek FX3 Disc Women's 2020

 

Naisten hybridi Trek FX3 Disc Women's 2020 | lisätiedot
FX 3 Disc Women’s on monipuolinen hybridipyörä, joka tarjoaa suorituskykyä, ajomukavuutta ja käytännöllisyyttä. Siinä on kevyt alumiinirunko, hiilikuituhaarukka, kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät levyjarrut sekä Women’s Specific Design -satula, joka on suunniteltu parantamaan istuvuutta ja ajotuntumaa naisille heti alusta alkaen.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€799.00€


Naisten hybridi Trek FX3 Disc Stagger Women's 2020

 

Naisten hybridi Trek FX3 Disc Stagger Women's 2020 | lisätiedot
FX 3 Disc Women’s Stagger on monipuolinen hybridipyörä, joka tarjoaa suorituskykyä, ajomukavuutta ja käytännöllisyyttä. Siinä on hiilikuituhaarukka, levyjarrut sekä kevyt alumiinirunko, jonka klassisenmallinen vaakaputketon geometria helpottaa pyörän selkään nousemista. Women’s Specific Design -kosketuspisteet on suunniteltu parantamaan pyörän istuvuutta ja ajotuntumaa naisille heti alusta alkaen.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€799.00€


Naisten hybridi Trek DS2 Women's 2020

 

Naisten hybridi Trek DS2 Women's 2020 | lisätiedot
Dual Sport 2 Women’s on jokapaikan hybridipyörä, jolla voit tutustua tehokkaasti ympäristöösi. Asfaltille? Hiekkateille? Metsäpoluille? Tämä pyörä soveltuu niille kaikille. Laaja vaihdevalikoima, tavaratelineen ja lokasuojien kiinnityspisteet, etujousitus, naisille erityisesti suunnitellut kosketuspisteet ja tuki sensoreille ajotietojen seuraamista varten lisäävät pyörän monikäyttöisyyttä.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€599.00€


Naisten hybridi Trek DS3 Women's 2020

 

Naisten hybridi Trek DS3 Women's 2020 | lisätiedot
Dual Sport 3 Women’s on huippuluokan hybridipyörä, joka soveltuu tavallista laadukkaampien osiensa ansiosta pitkille matkoille ja vaihteleville ajoalustoille aina kaupungin kaduilta sorapoluille. Pyörässä on kevyt runko, jossa on luokkansa paras standover-korkeus. Tavaratelineen, lokasuojien, ajotietokoneen, valojen ja muiden lisävarusteiden kiinnitys onnistuu helposti oman ajotarpeen mukaan.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€749.00€


Naisten hybridi Nishiki 401 Lady

 

Naisten hybridi Nishiki 401 Lady | lisätiedot
Isosiskoaan, 501-mallia hieman pienemmällä vaihdelukumäärällä varustettu naisten hybridi löytyy sanakirjasta kohdasta "hinta-laatusuhde". Kevyt ja tukeva alumiinirunko, Shimanon voimansiirto ja hydrauliset levyjarrut tekevät "neljänollaykkösestä" houkuttelevan vaihtoehdon urheilullista yleispyörää etsivälle. 

€699.00€
€789.00€


Naisten hybridi Crescent Åkulla 2020

 

Naisten hybridi Crescent Åkulla 2020 | lisätiedot
Täysin varusteltu 16-vaihteinen hybridi treeniin, työ- tai koulumatkalle. Maastopyöristä lainattu geometria ja renkaat, jotka pitävät ja rullaavat kevyesti niin hiekka- kuin asfalttiteillä, antaen miellyttävän ajokokemuksen. Hieman pystympi ajoasento on omiaan kaupunkiliikenteessä. SunTourin lukittava joustohaarukka tasoittaa menoa epätasaisella alustalla. Shimanon hydrauliset levyjarrut ovat herkät ja tehokkaat myös märällä kelillä. Åkulla on valintasi, jos etsit hauskaa ja helppoa työmatkapyörää, jolla voit ajaa myös kuntolenkitkin. 

€829.00€


Naisten hybridi Crescent Holma 2019

 

Naisten hybridi Crescent Holma 2019 | lisätiedot
Kattavasti jo tehtaan jäljiltä varusteltu Holma on naisten hybridipyörä, joka toimii hienosti työmatka- ja arkikäytössä pidempiäkään reissuja unohtamatta. Hydrauliset levyjarrut, lokasuojat, kulmasäädettävä ohjainkannatin ja hyvin lahkeita suojaava, täyspitkä ketjusuoja - nämä ja paljon muuta vakiona. 

€729.00€
€829.00€


  

Naisten hybridi Crescent Holma 2020 | lisätiedot
Holma on täysin varusteltu naisten 16-vaihteinen hybridpyörä. Valmiina niin työmatkoille kuin pidemmillekin pyöräretkille. Säädettävällä ohjainkannattimella voit helposti säätää itsellesi juuri sopivan ajoasennon. Holman varusteisiin kuuluu: AVS-kiinnitysjärjestelmällä toimiva tavarateline, sivulaukkutuki, lokasuojat, pitkä ketjusuoja, seisontatuki, lukko, valaisin sekä hydrauliset levyjarrut. 

€839.00€


[1] [2] >>>

 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2020-01-22 14:29:12