Lundberg247.fi > Hybridipyörät | Kirjaudu sisään

Hybridipyörät

Hybridi on alunperin maantie- ja maastopyörän risteytys. Maantiepyöristä tuttuja ovat esimerkiksi 28" pyöräkoko ja hyvin rullaavat renkaat. Runkomitoitus, voimansiirto ja suora ohjaintanko löytyvät myös maastopyörien puolelta. Hybridipyöristäkin löytyy alalajeja, sporttisista fitnesspyöristä enemmän maastopyörämäisiin, etujousitettuihin cross-hybrideihin.

Naisten hybridit | Miesten hybridit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] [3] >>>

Naisten hybridi Trek FX 1 ST Women's 2019

 

Naisten hybridi Trek FX 1 ST Women's 2019 | lisätiedot
FX 1 Stagger on hybridipyörä, jossa on kevyt alumiinirunko ja jonka suorituskykyyn eniten vaikuttavat osat ovat tavallista laadukkaampia. Se sopii täydellisesti kaikille, jotka haluavat monikäyttöisen pyörän, jolla voi ulkoilla enemmän, pyöräillä perheen kanssa, kuntoilla tai kulkea töihin – elinikäisen runkotakuun kera.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€419.00€


Naisten hybridi Trek FX 2 Disc ST Women's 2019

 

Naisten hybridi Trek FX 2 Disc ST Women's 2019 | lisätiedot
FX 2 Women’s Disc on monipuolinen hybridipyörä, jonka luotettavat levyjarrut pysäyttävät vauhdin huipputehokkaasti myös kehnoissa sääolosuhteissa. Treenaa, aja töihin tai kruisaile huviksesi – monipuolinen vaihdevalikoima, tasaisella ja epätasaisella ajoalustalla nopeat semikapeat renkaat sekä pyörän istuvuutta parantavat naisille suunnitellut kosketuspisteet takaavat hyvän ajokokemuksen.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€529.00€


Naisten hybridi Trek FX 3 Disc ST Women's 2019

 

Naisten hybridi Trek FX 3 Disc ST Women's 2019 | lisätiedot
FX 3 Women’s Disc on monipuolinen hybridipyörä, jossa on kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät hydrauliset levyjarrut, hiilikuituhaarukka, IsoZone-ohjaustanko ja -kädensijat sekä kosketuspisteet, jotka on suunniteltu parantamaan pyörän istuvuutta naisille heti alusta alkaen. Se on suorituskykyinen, mukava ja monikäyttöinen pyörä, jonka kevyt stagger-mallinen alumiinirunko helpottaa kyytiin nousua.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€799.00€


Naisten hybridi Trek DS2 Women's 2019

 

Naisten hybridi Trek DS2 Women's 2019 | lisätiedot
Dual Sport 2 Women’s on jokapaikan hybridipyörä, jolla voit tutustua tehokkaasti ympäristöösi. Asfaltille? Hiekkateille? Metsäpoluille? Tämä pyörä soveltuu niille kaikille. Laaja vaihdevalikoima, tavaratelineen ja lokasuojien kiinnityspisteet, etujousitus, naisille erityisesti suunnitellut kosketuspisteet ja tuki sensoreille ajotietojen seuraamista varten lisäävät pyörän monikäyttöisyyttä.

Trek-pyörille ainoa toimitusvaihtoehto on nouto myymälästä. 

€599.00€


Naisten kaupunkihybridi Nishiki Hybrid 407

 

Naisten kaupunkihybridi Nishiki Hybrid 407 | lisätiedot
Urheilullinen, kevyesti liikkuva naisten hybridipyörä on varustettu 7-vaihteisella Shimano Nexus -napavaihteistolla ja jalkajarrulla. Jos et kaipaa hillitöntä määrää vaihteita, mutta arvostat hyvää rullaavuutta, ihastut 407:n ominaisuuksiin. Sen ajoasentoa on helppo säätää rennon pystystä kaupunkiasennosta matalampaan lenkkiasentoon. 

€739.00€


Naisten hybridi Nishiki 401 Lady

 

Naisten hybridi Nishiki 401 Lady | lisätiedot
Isosiskoaan, 501-mallia hieman pienemmällä vaihdelukumäärällä varustettu naisten hybridi löytyy sanakirjasta kohdasta "hinta-laatusuhde". Kevyt ja tukeva alumiinirunko, Shimanon voimansiirto ja hydrauliset levyjarrut tekevät "neljänollaykkösestä" houkuttelevan vaihtoehdon urheilullista yleispyörää etsivälle. 

€789.00€


Naisten hybridi Nishiki 501 Lady

 

Naisten hybridi Nishiki 501 Lady | lisätiedot
Etsitkö varmatoimista, tyylikästä, nopeaa ja vakaata yleispyörää? Nishiki 501 on jo usean vuoden ajan ollut yksi parhaista vaihtoehdoista monipuoliseen ja ympärivuotiseen käyttöön. Pinkaiset sillä yhtä lailla arkiasioille, töihin, lenkille kuin pyöräretkellekin. Tekniset ominaisuudet ovat hintaluokassaan mainiot, ajettavuus kannattaa todeta kokeilemalla! 

€899.00€


Naisten hybridi Crescent Åkulla

 

Naisten hybridi Crescent Åkulla | lisätiedot
Varusteltu, joustohaarukallinen naisten crosshybridi, jolla luonnistuu kaupunkiajon lisäksi mukavasti myös epätasaisillakin teillä kurvailu. Shimano-vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut ovat varmatoimiset ja helposti hallittavat. 

€799.00€


Naisten hybridi Crescent Holma 2018

 

Naisten hybridi Crescent Holma 2018 | lisätiedot
Kattavasti jo tehtaan jäljiltä varusteltu Holma on naisten hybridipyörä, joka toimii hienosti työmatka- ja arkikäytössä pidempiäkään reissuja unohtamatta. Hydrauliset levyjarrut, lokasuojat, kulmasäädettävä ohjainkannatin ja hyvin lahkeita suojaava, täyspitkä ketjusuoja - nämä ja paljon muuta vakiona. 

€699.00€
€829.00€


Naisten hybridi Crescent Holma 2019

 

Naisten hybridi Crescent Holma 2019 | lisätiedot
Kattavasti jo tehtaan jäljiltä varusteltu Holma on naisten hybridipyörä, joka toimii hienosti työmatka- ja arkikäytössä pidempiäkään reissuja unohtamatta. Hydrauliset levyjarrut, lokasuojat, kulmasäädettävä ohjainkannatin ja hyvin lahkeita suojaava, täyspitkä ketjusuoja - nämä ja paljon muuta vakiona. 

€829.00€


[1] [2] [3] >>>

 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2019-04-20 10:20:53