Lundberg247.fi > Maastopyörät | Kirjaudu sisään

Maastopyörät

Maastopyörien alalajit ovat lisääntyneet hurjasti lähivuosina. Jokaiseen lajiin on luonnollisesti omat pyörätyyppinsä. Suosituimpia maastopyöriä tällä hetkellä ovat 29" renkailla varustetut, etujousitetut maastopyörät. Niitä löytyy useaan hintaluokkaan ja ne ovat monikäyttöisiä. Myös uudet plus-koon renkailla varustetut maasturit ovat nostaneet suosiotaan - paksupyöristä puhumattakaan.

27,5" Maastopyörät | 29" Etujousitetut maastopyörät | 29" Täysjoustomaastopyörät | Plus-koon maastopyörät (27+ ja 29+) | Fatbike | Naisten maastopyörät | Jousituskomponenttien huoltovälit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] >>>

ProTaper 20/20 Carbon

 

ProTaper 20/20 Carbon | lisätiedot
Ergonominen, hiilikuituinen maastopyörän ohjaintanko. Reilu taivutus asettaa ranteet mukavaan kulmaan. 

€179.00€


Poikien Fatbike 24" Durango

 

Poikien Fatbike 24" Durango | lisätiedot
Nishikiltä on saatavilla myös nuorten fatbike. Leveiden renkaiden ansiosta pyöräily sujuu metsäpoluilla, asfalttiteillä, hiekalla, lumessa tai vaikkapa kallioilla. Pyörässä on matala runko, joten lapsen on sitä helppo käsitellä. Alumiinirunko tuo keveyttä, ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut toimivat säällä kuin säällä.

 

€819.00€


Maastopyörä Nishiki Bushwacker 27,5

 

Maastopyörä Nishiki Bushwacker 27,5 | lisätiedot
Valloita metsäpolut Nishiki Bushwhacker 27,5″ -maastopyörällä. Jäykkäperäisessä Bushwhackerissa on 100 mm joustava etuhaarukka, joka on lukittavissa. Luotettavat ajokilometrit takaa Shimano Alivio -voimansiirto sekä Shimanon hydrauliset levyjarrut. 

€949.00€


Maastopyörä Trek Remedy 8 XT 2021

 

Maastopyörä Trek Remedy 8 XT 2021 | lisätiedot
Remedy 8 on monikäyttöinen maastopyörä, jossa yhdistyvät ihanteellinen suorituskyky ja erinomainen hinta-laatusuhde. Kevyen alumiinirungon, SRAM GX Eagle -osien ja korkealuokkaisen RockShox-jousituskokonaisuuden ansiosta se on ihanteellinen menopeli vauhdista ja hauskanpidosta maastossa nauttiville. 

€3599.00€


Maastopyörä Nishiki Bigfoot 29

 

Maastopyörä Nishiki Bigfoot 29 | lisätiedot
Nishiki Bigfoot 29″ on Nishikin tunnetuin maastopyörä, joka on ollut mallistossa useita kymmeniä vuosia. Nishiki Bigfoot on jäykkäperäinen maastopyörä, ja se on omiaan metsäpoluilla. Se sopii hyvin myös ympärivuotiseen käyttöön isojen renkaiden ansiosta. Bigfoot on varustettu laadukkaalla Shimano Alivio -voimansiirrolla ja tehokkailla Shimanon hydraulisilla levyjarruilla. SunTourin lukittava joustohaarukka 100 millimetrin joustolla vaimentaa maaston epätasaisuudet. Nishiki Bigfoot 29″ on maastopyörä, jolla voit pyöräillä maastopoluilla ja asfalttiteillä jokaisena vuodenaikana. 

€949.00€


Maastopyörä Trek Procaliber 9.7

 

Maastopyörä Trek Procaliber 9.7 | lisätiedot
Procaliber 9.7 on XC-ajoon suunniteltu jäykkäperäinen maastopyörä,
joka pärjää nopeutensa puolesta XC-kisoissa. Hiilikuiturungon IsoSpeederotin auttaa ajamaan tehokkaammin pidempään, ja kevyemmät osat
helpottavat nousuja ja antavat lisänopeutta tasaisilla osuuksilla. 

€3199.00€


Maastopyörä Trek X-Caliber 7 2021

 

Maastopyörä Trek X-Caliber 7 2021 | lisätiedot
X-Caliber 7 on täydellinen maastopyörä vauhdikkaan cross country -pyöräilyn ja -kilpailun aloittamiseen. Se on kaikilta osiltaan pätevä jäykkäperäinen maastopyörä, jonka huippuluokan ominaisuuksiin kuuluvat kevyt ja kestävä alumiinirunko, RockShox-haarukka, Shimanon voimansiirto ja hydrauliset levyjarrut. 

€999.00€


Maastopyörä Marin Team Marin 1

 

Maastopyörä Marin Team Marin 1 | lisätiedot
Marin Team Marin 1 maastopyörä on klassinen jäykkäperäinen maastopyörä monenlaiseen maastoajoon!

Marin Team Marin 1 maastopyörän moderni loiva geometria ja kevyt alumiinirunko mahdollistavat niin pitkät sunnuntailenkit kuin myös kilpailutkin! Marin Team Marin 1 maastopyörä soveltuu erinomaisesti myös talviseksi työmatkajyräksi.

Marin Team Marin 1 maastopyörä on varusteltu RockShoxJudy 120mm joustokeulalla, Shimano Deore 12v osasarjalla ja Tubeless Ready -renkailla.

Marin Team Marin 1 maastopyörä on sinulle, joka haluat tyylikkään ja perinteisen jäykkäperäisen maastopyörän monipuoliseen käyttöön! 

€1549.00€


Maastopyörä Marin Bobcat Trail 5

 

Maastopyörä Marin Bobcat Trail 5 | lisätiedot
Marin Bobcat Trail 5 maastopyörä on laadukas maastopyörä aloittelevalle harrastajalle!

Marin Bobcat Trail 5 maastopyörä on suunniteltu modernilla geometrialla, joka lisää kuskin luottoa pyörään ja helpottaa näin lajiin perehtymistä. Marin Bobcat Trail 5 maastopyörä on varustettu Shimano Deore 1x11 osasarjalla sekä SR Suntourin laadukkaalla 120mm joustavalle keulalla.

Marin Bobcat Trail 5 maastopyörä on sinulle, joka haluat laadukkaan maastopyörän ilman, että tarvitsee harkita pankkiryöstöä.


 

€1099.00€


Maastopyörä Trek Fuel EX 9.8 GX 2021

 

Maastopyörä Trek Fuel EX 9.8 GX 2021 | lisätiedot
Fuel EX 9.8 yhdistää kevyen täyshiilikuiturungon parhaan hinta-suorituskykysuhteen tarjoaviin osiin. Huippulaadukas FOX-jousitus, jossa on päivitetyt etu- ja takavaimentimet, Rapid Drive -takanavalla varustetut hiilikuitukiekot ja SRAM:n uusin ja laaja-alueisin voimansiirto antavat tälle mallille ylimääräistä potkua, jonka huomaat heti liikkeelle lähdettäessä. 

€5999.00€


[1] [2] >>>

 Ostoskori

Oy Bike Group Finland LTD, Myymälän aukioloajat, Ma-Pe 9.00-18.00 / La 9.00-14.00, Santaniitynkatu 2, 04250 Kerava, Finland
puh. (09) 294 8456, sähköpostiosoite lundberg@lundberg.fi
Viimeksi päivitetty 2021-04-21 12:56:48